Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok yok uzun uzadıya anlatacak değilim Acıklı bir şarkının nakaratı kadar bile değilim artık Hüznüm bana aşına, ben yüzüne aşına Ama ne bileyim işte Şairin dediği gibi; Bir türlü alışamadım yok oluşuna!.
Korkuyorum, bir gün alışacağım yokluğuna... Bir sabah uyandığımda 'günaydın aşkım' demeyeceğim hayaline. Ya da sıkı giyin, üşütme... Korkuyorum, zaman girecek aramıza, sonra yollar, kentler, başka tenler... Yeni dudaklar dikenli tel olacak dudaklarımızın arasına... Korkuyorum, bir gün seni özlemeyi bile unutacağım.
İstila edebildiysen beni, bu istismar edebileceğin anlamına gelmez sevgili. Aşk da bir yere kadar! Giderken üstüne bas diye sermedim yüreğimi. Emanettir verdiğim tebessüm. Söker alırım yanaklarından!
En savunmasız zamanımda çıktın karşıma, sana karşı koyamadım... Zaten karşı koymaya da gücüm yoktu; derin yaralarım vardı, derin acılarım... Yanlış kalplerde kaybettiğim savaşların en değerli ganimeti gibiydin. Gözlerime baktın, gülümsedin... Onca yaraya, onca acıya rağmen hala yaşadığımı hissettirdin bana. Yüreğimin çarptığını, yüreğimin kanatları olsa yüreğine uçacağını hissettim. Seni sevdim...
Ben nereye gitsem sen oradasın... Gözlerin geliyor benimle, avuçlarımda saçların... Hüznümde oluyorsun, gülümseyişimde... Çıkarmaya hiç teşebbüs etmediğim denesem de bunu başaramayacağımı bildiğim aklımda oluyorsun. Gittiğim her yere seni içinde taşıdığım, seninle nefes aldığım yüreğimi götürüyorum. Sen ne kadar farkındasın bilmiyorum ama ben seninle yaşıyorum...
Aslında hiç kimse sevmedi,Bir ben sevdim seni... Severmiş gibi değil,Kana kana sevdim seni. Tıka basa... Sevdim...Dolu dolu sevdim... Aslında kimse sevmedi seni, Sevmekten çekindiOysa ben; Yana yana sevdim seni... Bile bile sevdim...... Aklımdan zorun var gibi,Aklıma silah dayanmışçasına,Mecburmuş gibi Ve başka çarem yokmuşçasına,Bir ben sevdim seni... Aslında bir sen sevmedin beni,Herkesi sevdiğin gibi.