- Web sitesi
- www.instagram.com
Avrupa seruveniniz delik desik gecerse gorurum seni
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Avrupa seruveniniz delik desik gecerse gorurum seni
avrupa serüveni delik deşik geçmesin diye transfer yapıyoruzAvrupa seruveniniz delik desik gecerse gorurum seniligte suan tek degilsiniz en azindan gecen sene gibi
![]()
Hahahaha yoooo ama sonuc basarisiz olursa iki yerde de o maaslarrr seni yeravrupa serüveni delik deşik geçmesin diye transfer yapıyoruz
her sene üstüne koya koya ilerliyoruz
bu sene erken elenirsek seneye daha iyilerini alırız
avrupada eleniyoruz diye transfer mi yapmayalım
yönetim maaşları hesaplamadan transfer görüşmesi yapar mı senceHahahaha yoooo ama sonuc basarisiz olursa iki yerde de o maaslarrr seni yer![]()
Suan icin bence yoldan ciktiniz jxjdjdjd ugurcan'a o kadar bonservis hahahahyönetim maaşları hesaplamadan transfer görüşmesi yapar mı sence
uğurcana 30 milyon bence çok pahalıSuan icin bence yoldan ciktiniz jxjdjdjd ugurcan'a o kadar bonservis hahahah
Hadi bakalimuğurcana 30 milyon bence çok pahalı
ama yönetim bunun muhasebesini yapmadan görüşmeye bile gitmez
başkan sezon sonu sponsor bulmak için ülke ülke geziyodu
bir yerlerden bir şeyler buldu her halde
Aynen hocammmTaraftarlar da akılsız. Ulan sidik yarışına döndü olay milyon dolarlar havada uçuyor. Sonra niye maç bileti 20 bin diye ağlarsınız
şüphesiz iman ettik
satmadık yerinde duruyo :dGünay'ı ne cabuk sattiniz len
Hahahaha senin elinden filan nxjdksk
Hocam sen doktor değil miydin yaaa muhasebeciliğe mi başladın ehueheheheTaraftarlar da akılsız. Ulan sidik yarışına döndü olay milyon dolarlar havada uçuyor. Sonra niye maç bileti 20 bin diye ağlarsınız
Başkanın videosunu görünce Trabzonspor taraftarının niye bu kadar tepki verdiğini de anladım.kendi düşüncemi dile getirecek olursam trabzonspor şampiyon olduğu dönem bile ki o zaman performansı üst seviye idi bu bonservise gönderemezdi aradan kaç sene geçti çok iyi bedel ile gönderdi..
bakıldığında uzun uzadıya çok şey konuşulur ama her iki taraf karşılıklı kendini yorar , o onun dediğini öteki onun dediğini kabul etmeyecek bir mevzu..
velhasıl burası türkiye Lefty : )
kamuspotu kaleciler tam tersi camialara gitse ne yaygaralar kopardı ama şimdi gayet normalmiş gibi lanse edilmesi de buranın türkiye olduğunun göstergesi..
Hocam daha pahalı olsun, fakir adam 20bine osimheni canlı görmemeli…Taraftarlar da akılsız. Ulan sidik yarışına döndü olay milyon dolarlar havada uçuyor. Sonra niye maç bileti 20 bin diye ağlarsınız
Kocam ek olarak :
trabzonspor'u bu sezon takip edemedim, kocana sorar mısın takımda başka yerli iyi oyuncu var mı?Kocam ek olarak :
Bir de açıklama yapmış İstanbul takımı hayaliymiş Galatasaray mı yani hayalin şrfsz instada gördüm açıklamayı hemen takipten çıktım
kdkdkdkkdkdldldldldlldldld
trabzonspor'u bu sezon takip edemedim, kocana sorar mısın takımda başka yerli iyi oyuncu var mı?