Uğurcan Çakır Galatasaray'da!

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Galatasaray da KAP’a yaptığı açıklamada transferin detaylarını paylaştı. Açıklamaya göre:

Trabzonspor’a net 27.500.000 Euro + KDV transfer bedeli ödenecek.

Uğurcan Çakır ile 2029/2030 sezonu sonuna kadar sürecek uzun vadeli bir sözleşme imzalandı.

Sözleşme şartlarına göre yıllık maaşı şu şekilde:

2025-2026 sezonu: 110 milyon TL

2026-2027 sezonu: 120 milyon TL

2027-2028 sezonu: 130 milyon TL

2028-2029 sezonu: 140 milyon TL

2029-2030 sezonu: 150 milyon TL

Toplamda 5 yılda 650 milyon TL'lik garanti ücret kazanacak olan Uğurcan Çakır, bu anlamda da Türk futbol tarihinde yerli bir oyuncuya ödenen en yüksek maaşlardan birine sahip oldu.

Başarılı bir seçim olmuş.:)

İyi oldu ya. Camiası oldu çocuğun. Ne o öyle köy takimlarinda kariyer mi olur.

Bir de stadın önüne filan gitmiş taraftarları, protesto filan muhabbetleri... Yahu bu hamsi kafalıları anlamak gerçekten zor. Adamlar parayı verdi oyuncuyu aldı. Uğurcan ömrünün sonuna kadar hamsi gibi kokmak zorunda mı? Alan memnun, satan memnun. Tranzona çok büyük para kazandırdı, daha ne istiyorlar anlamıyorum. Adamlar Türkiye’nin en iyi ikinci kalecisini Türkiye şartlarında astronomik denebilecek bir rakamla aldılar. Ben Trabzonlu olsam sevinçten duvarları yumruklardım.

güzel veda etmiş. bonservisini yüksek buldum ama maaş konusuyla uzun vadede biraz dengeliyor gibi.

Çok yüksek bir bonservis verildi düşüncesindeyim ama sene içerisinde göstereceği performans sonucunda eğer tutunur ve yıllarca böyle giderse parası hoş helal olsun. Yaşı konusunda da diğerlerine göre çok genç ve uzun vadeli düşünülmüş bir oyuncu. Edersonun gelmesinden ziyade Uğurcan'ın gelmesini isterim.

Bu kulüpler bu paraları nereden buluyor, ülkede insanlar açlıktan geberiyor, şu dönen paralar hiç normal değil. Korkunç bir uçurum oluştu. Alınan yalancılar, yerlilere verilen paralar inanılmaz boyutta.

Başkan çok iddialı konuşmuş ancak gelinen nokta ortada.

kendi düşüncemi dile getirecek olursam trabzonspor şampiyon olduğu dönem bile ki o zaman performansı üst seviye idi bu bonservise gönderemezdi aradan kaç sene geçti çok iyi bedel ile gönderdi..

bakıldığında uzun uzadıya çok şey konuşulur ama her iki taraf karşılıklı kendini yorar , o onun dediğini öteki onun dediğini kabul etmeyecek bir mevzu..
velhasıl burası türkiye Lefty : )

kamuspotu kaleciler tam tersi camialara gitse ne yaygaralar kopardı ama şimdi gayet normalmiş gibi lanse edilmesi de buranın türkiye olduğunun göstergesi..

Bu sene gs baticak:D
i

haziran'da 25'e petrovic, 12.5 lammens almayıp, son gün 29 yaşında, hiçbir uluslararası deneyimi olmayan, performansı dalgalanmaya müsait birine bu kadar yüksek bonservis ödemek akıl kârı değil. ilk divan toplantısında sorarlar elbet.

şu adama 27,5m € veren aklınızı sk...ym

awkk dallamaları

bugün ilkay gündoğan gelecekmiş

Geri