уєктα & нüℓуα & уυηυѕ ...

Konu sahibi son olarak 2619 gün önce görüldü
582116_503410643083683_784734347_n.jpg

Aniden çıkan rüzgarın ardından gelen yağmur ve birden düşen bir yıldırım gibi,
en etkileyici şeyler ani gelişiyor. sonrası gök gürültüsü.

Yaşamak için sebep arama, o kendiliğinden olur.
Ölmemek için sebep bul yeter.

Farz-ı MisaL ve KaranLIK çökeleğin kilosu ne kadar sizin haberiniz var mı? :D Küçümsemeyin çökeleğimi lütfen. :zuha:
Ayrıca ben layık görüldüğüm yeri biliyorum boşuna uğraşmayınız böyle falsolu laflarla falan bana hiç mi işlemiyor. :D

Biz insanlar cidden yetinmeyi bilmiyoruz.
Mutluyken bile bir kusur arıyoruz,
Ya da bir şey olucak diye kendi kendimizi yiyip bitiyoruz.
Aklımız mı bizi kontrol ediyor yoksa duygularımız mı?
Veya her ikisinide aynı anda kullanan insan varmıdır bu dünyada?
Bence onların nesli çokdan tükenmişdir.
Çünkü bu devir fazla çıkarcı, fazla yalancı ve fazla yanlız.
Genelleme yapmıyorum hepimiz için kullanıyorum bu sözleri.
Bilmediğimi düşündüğünüz çoğu şeyi biliyorum aslında.
Anlamadığımı düşündüğünüz çoğu şeyi de anlıyorum.
Mesela;
Biz insanlar hep gerçekleri görememekten yakınıyoruz.
Göremeyiz tabi!
O kadar çok yalan söyledik, yalanı oynadık, hatta yalanı yaşadık ki insanoğlu olarak gerçekleri kaybettik.
Bunca yalan arasında gerçeği bulmak samanlıktaki iğneyi bulmak gibi, yani imkansızdan hallice.
Bulmak için ya bu samanlığı (yalan yığınını) yakarız ya da işin kolayına kaçıp yalanı yaşamaya devam ederiz.
Zaten kimsenin de gerçekle işi olmuyor.
Bir süre sonra bütün kurduğu yalanlar onların gerçeği olmaya başlıyor,
İşte asıl sorun tam da burada başlıyor.
Yalanlara gerçek kılıfı giydirmekten vazgeç insan!
Uyan!
Yoksa bir yalan yığınına yaşam deyip kendini kandırmaya devam edersin.

[YOUTUBE]pdViGs-8GTc[/YOUTUBE]

-Ben dalkavuk olanı hizaya getiremem
Sorma bana ben görünmezi göremem
Merak eden kendine yönelsin
Boş yere kimseyi oyalayıp üzemem
Geçici şeylere heves edip üzülemem
Fikrim, hevesimi alt etsin.

"Senin doğru söylediğine inanan bir adama yalan
söylemen, en büyük hainliktir."

Hz.Muhammed (s.a.v)

577967_523034477782242_603383755_n.jpg

75505.jpg

-Biz insanlar yetinmeyi bilmiyoruz.​

Hani o sürekli gördüğün kendini beğenmiş güzel kız, aslında çok komik biri ve çok da utangaç.
O herkese bağırıp duran çocuk var ya asabi diye yanına yaklaşmak istemediğin, hah işte onun engelli bir kardeşi var ve o doğduğundan beri ikinci plana atılmış hatta kardeşiyle ilgilenmekten kendisine vakit bile ayıramıyor.
Sürekli yeni birileriyle çıkan o kaşar kız iki sene önce babasını kaybetti ve hayatına giren her erkekte babasını arıyor.
O sessiz sakin biraz da sıkıcı bulduğun köşesinden ayrılmayan tip, şeker hastası ve her gün insülin iğnesi olmak zorunda.
Kro deyip de yanına yaklaşmadığın çocuk, işte onun müzık zevki seninkisiyle hemen hemen aynı ve haftada iki kitap bitiriyor.
O inek var ya her sınavda yüksek not alan gözlüklü hafif topluca, kendinden nefret ediyor, insanlara yaklaşamıyor çünkü terslenmekten korkuyor.
Bu yüzden de kendini ders çalışmaya vermiş bir tek o alanda iyi olduğuna inanıyor çünkü.
Çağırdığınız hiçbir yere gelmediği için her fırsatta iğnelediğiniz, soluk benizli bir diğer kızın da annesi kanser hastası bu yüzden arta kalan her zamanını ona ayırmak istiyor.
Hiçbir kızı beğenmiyor, ne arıyor nedir bu burnu havadalık diye düşündüğün o yakışıklı çocuk yenilerde eşcinsel olduğunu farketti ve ” ahoahaohaoaha top ” etiketi yemekten korktuğu için onlarca arkadaşından birine bile açılamıyor.
O paçoz, kezban ne biçim giyiniyor dediğin kızın evde bir sürü kardeşi var ve ailesine yardım etmek için okulu bırakma düşüncesinden kurtulamıyor.
Sinir olduğun, beğenmediğin, kıskandığın, yargıladığın bütün insanları bir düşün.
Hepsinin görüntüsününün arkasında yaşayan bambaska insanlar, isimlerinin arkasına saklanmış baska baska sıfatlar var.
Hayatı yeterince zor olan insanlara cahil ve bencilce oluşturulmuş yüzeysel fikirleriniz hiç yardımcı olmayacak.

O halde susun.

Farz-ı MisaL resimi görünce birden böyle içesim geldi nedense (:
Oysa ki pek içmesini de bilmem 3 bira ile yıkılır giderim ben :D

Şarkı cuk dedi Farz-ı MisaL. Çokta sevdiğim bir şarkıdır. Uzun zamandır dinlememiştim iyi oldu bu canım sağol.

[YOUTUBE]OpQFFLBMEPI[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]6Ye0NOn7nrI[/YOUTUBE]

Hüma bu iki şarkıyı da dinle sen o halde (:​

Geri