уєктα & нüℓуα & уυηυѕ ...

Konu sahibi son olarak 2620 gün önce görüldü
1236930_598502690191839_1079556641_n.jpg

Yavru fil 5 saat aralıksız ağladı

Çin'de dünyaya gelen yavru fil, annesinin onu kabul etmemesi nedeniyle üzüntüden yatağa düştü. Annesiyle bir araya getirilmesi denenen, ancak iki defa ölümle burun buruna gelen yavru fil, üzüntüsünden 5 saat aralıksız ağladı.

Çin'in doğusundaki Shendiaoshan Vahşi Hayvan Barınağı'nda çok trajik bir olay yaşandı. Shangdong eyaletindeki Rongcheng kentindeki barınakta dünyaya gelen yavru fil, annesinin onu reddetmesinin ardından travma yaşadı. Bakıcılar, yavrusunu ezerek öldürmeye çalışan anneyi zar zor engelledi.

Tedavi edilen ve tekrar ayağa kalkan yavru fil, ikinci defa annesiyle bir araya getirilmek istendi. Ancak annesi yine yavrusunu öldürmek istedi. Yavru fil, tekrar korumaya alındı ve bir yatağa yatırılarak üzeri battaniyeyle örtüldü. Ancak travma geçiren zavall fil, aralıksız 5 saat ağladı.

MSN'in haberine göre, Zhuangzhuang adındaki bakıcı, "Yavru fil annesi tarafından terk edilmeyi kabullenemedi" dedi.
Zhuangzhuang, yavru fille bakıcısının ilgilendiğini ve aralarında güçlü bir bağ olduğunu söyledi.

Kaiken bu haberi okurken aklıma ilk sen geldin :cici:​

Ben kiyamam onun gozyaslarina :(

Hayırlı olsun sayfanızz :cici: arada birşeyler karalarım müsade ederseniz şimdilik sevgilerimle..

Farz-ı MisaL bunlardan paket yaptırmana gerek yok ilk dalaman uçağıyla yanındayım tez elden ecelim olacaksa bunlardan olsun :D :D

Resimleri ve yazılanları gördüğümde ben.

tumblr_mpq1noMSrG1r955o0o1_500.jpg

Artık ben de sıkıldım güçlü görünmekten,
İçim düğüm düğümken, başka düğümleri çözmekten
Herkese yetişmekten ama hep kendime geç kalmaktan
Eskiden olsa bir şekilde yakasından tutardım hayatın,
Ama şimdi tutunduğum her hayat elimde kalıyor...
Ya benim gücüm tükenmiş, ya da hayatın karşıma çıkardığı yürekler çok acımasız...

Nazım Hikmet

1239967_520597788025911_1841438581_n.jpg

Bu çok iyi .

Geri