Uçak Korkusu : Uçaklar Gerçekten Güvenli mi ?

• Kullanıcı Hakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 84 gün önce görüldü
Bilimsel bir açıklama

images

anam beni forum kuşu olarak doğurduğu için uçak korkusu falan hiiiç yok. düşen uçakta bile imana gelmicek bu kız anlaşıldı. :malumat:

yıl 2019 olduğuna göre konu kapatılabilir.

Keşke her yere uçakla gidilse.
En sevdiğim.

daha 2 sene oncesine kadar lityum pilleri tasiniyordu yolcu ucaklarinda, ve bu ucak biletleri bu yuzden ucuzdu.

Uçağın altı boş. Havada lastiği patlasa, çekip kenara değiştiremezsin. Bu, otomobilde mümkün mesela.

Korkmuyorum ben hiç, uçağa binmediğimden olsa gerek:D

Uçaklar gerçekten güvenli çocuklar.

Her kalkan şey muhakkak iner de.

Bu söz uçaklar için de geçerlidir.

Uçaktan korkmuyorum ancak helikopter korkusu var ve birkaç kez gezi helikopterine bindiğim halde bir daha cesaret edemem gibi geliyor.

Uçaktan deli gibi korkuyorum, hiçbir şekilde yenemiyorum bu korkuyu. Daralınca kapıyı açıp hava alamadığım her ortam güvensiz hissettirir bana. [emoji19] Her bindiğimde aynı panik, aynı kargaşayı yaşarım.

Uçaktaki herkes muhakkak varlığımdan haberdar oluyor. En arkadaysam bile en öne laf atarak heyecanımı ve korkumu yenmeye çalışıyorum. İnsanların yolculuk esnasında denk gelmek istemeyeceği yolcu benim!

Çok severim.Keşke her yere uçakla gidebilsem ne rahat.

Güvenli olsa gerek... Yaralı kurtulma ihtimali neredeyse yok..

İstatistiklere göre en güvenli ulaşım aracıdır. Sadece hata oldu mu kurtulamıyorsun..

Yani, güvenli değilse bile, her an ölebiliriz. Çok şeyapmamak lazım.
Klişe olacak ama "kafamıza meteor düşmeyeceğinden de emin olamayız" falanlar.
Uçağa ilk binişimde uçakta bir şeyler olmuştu, herkes ağlıyor, dualar ediyor, halam yanımda "korkma kızım" falan diyor.
Biraz bile korkmamıştım nedense :d
Ölmeyiz yea, dedim ve müzik dinlemeye devam ettim.

Yıl 2017 Ankara - Trabzon arası giden gelen öğrenci konuşmuş.

Yıl 2021 bu kız uçak tasarlıyor : )

Mühendis hanım büyük konuşma...!

kazaları ölüm garantili gibi düşünüyorum; sebebi de bisiklet ve motosiklet ile düşük hızlarda düşmeme rağmen ağır hasar almış olmam.
bence aktarma aracı olarak güvenliler ama kazalarının sonucu, kara araçlarına göre daha ağır olabilir.
400 km'nin altı için hamallık buluyorum fakat uzun mesafelerin kurtarıcısı her türlü binerim kaygılanmam.

Yıl 2017 Ankara - Trabzon arası giden gelen öğrenci konuşmuş.

Yıl 2021 bu kız uçak tasarlıyor : )

Mühendis hanım büyük konuşma...!
Hayatın bizi nereye sürükleyeceği hiç belli olmuyormuş ya inanılmaz :) kendimi olmayı hiç hayal etmediğim bir yerde buldum :)

Uçak korkusu olan biriyle uçun çok fena tribe sokuyor adamı :d

Uçak yolculuğu güzel ya ozellikle sandvicleri efsane gusel xd

Geri