Sözlük uçak fobisi yüzünden hiçbir yere gidememek

Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Aklıma yaşı büyük olanlar bilir. A takımı diye bir dizi vardı. Dizinin en iri yarı adamı B.A. (Biey) vardı. İri cüssesi ve dövüşçü olması sebebiyle hiç bir kavgada yenilmiyordu ama uçak fobisi olması sebebiyle uyutup bindiriyorlardı. Aklıma o geldi. Uyuyarak geçirebilirsin :)

Aklıma yaşı büyük olanlar bilir. A takımı diye bir dizi vardı. Dizinin en iri yarı adamı B.A. (Biey) vardı. İri cüssesi ve dövüşçü olması sebebiyle hiç bir kavgada yenilmiyordu ama uçak fobisi olması sebebiyle uyutup bindiriyorlardı. Aklıma o geldi. Uyuyarak geçirebilirsin :)
Hatırlıyorum ama yaşımı ifşa etmemek için unuttum..qq

Ilk ucaga 10 yasinda binmistim.. Delta ile ucmustuk.. vay vay... uzun bir yolculuktu pek hatirlamiyorum. Ama hatirladigim tek sey erkek hostesin simdi aklim ile nekadar yaklslkli ve guler yuzlu olmasiydi.. birgun belki okur ya...

Kara Bomba lakabı ile aklımda kalmış.:)

İlk uçak deneyimim askere giderken olmuştu korku falanda olmadı o gün bugündür araba yolculuğu daha bunaltıyor beni..

Romanya Bulgaristan gibi dibin Avrupa temsilcileri bile vize istiyor. Nere gidecen zaten. Hususi damgalı pasaport sahipleri de fakir zaten. Hele iki gün sonra kur yerine gelsin, köyüne bile gidemeyeceksin.

Uçak fobisi lüks bize.

Bol türbülanslı bir yolculuk gibisi yok açıkçası. Acemi uçak yolcularının türbülans nedeniyle yaşadıkları korkudan zevk aldığımı itiraf ediyorum böylece.

Fobim yok ama gripliyken uçağa binmeyin
(Tavsiye)

Geri