üç kulhü bir elham

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
adamin kendi ic dunyasinda yasadigi carpismayi birebir aktarmasi bile bazi kesimi rahatsiz etmis. gotunuzden element uydurmayi birakin.

Solcu imamin üniversite okuyan abisi gelmiş kaçin

Doktor adamsın hurafelere mi inanıyorsun? :hö:

Sadece gözler oynayabilir ve düşünebilirsin. Tabi içinden de istediğini okuyabilirsin. Geri kalan vücut fonksiyonların hala uykuda olduğu için onlara hükmedemezsin. Buna karabasan olayı diyorlar. Lakin bu başlangıçtır. Sürekli ve günde defalarca olmak üzere olay vüku bulduktan sonra artık ayık haldeyken lambalar yanıp sönecek, camına küçük taşlar atılacak, sen yatağa uyumak için atladığında biri de üstüne atlayacak, kapın açılıp kapanacak v.s. ... En kötüsü de seninle yaşayanlar buna tanık olacak ve ister küfür ister sure okumak ve istersen de dua okumak v.s. hiçbiri işe yaramayacak. Anan (eğer yaşıyorsa) sonrasında seni üfürükçüye götürmek için yalvaracaktır sana. Neyse, öyle işte...
Edit: Zübükler yorum yapmasın.

bir dönem başıma gelen olay.
ben climax'ın tersine banyoya gidip, elimi yüzümü yıkayıp "noluo lan" demek yerine uyumaya devam ettim, her seferinde.
iyi mi yaptım bilmiyorum ama bu tavrım beni ortada biyerlerde bıraktı sanırım, yani iç dünyamda çok kararsızım beni kimse anlamıyor :(

climax

senin hala dibinde bi yerde inanç ışığı var, buna başından beri inanıyorum. tam olarak hayır diyebilecek durumda olmadın hiçbir zaman. bu yaşadığın da zaten içindeki bu çekişmeyi gösteriyor. yalansam yalan de :d

climax

senin hala dibinde bi yerde inanç ışığı var, buna başından beri inanıyorum. tam olarak hayır diyebilecek durumda olmadın hiçbir zaman. bu yaşadığın da zaten içindeki bu çekişmeyi gösteriyor. yalansam yalan de :d

ben de bunu demeye çalıştım. aslında kendimce dinin gerekliğini anlatmaya çalıştım.ama bunu bile ''islam eleştirisi'' olarak gören olmuş.üzüldüm diyemeyeceğim çünkü artık hakikaten ahmaklığa saygım kalmadı.dinli olsun olsun dinsiz olsun ama azıcık medeni olsun insanlar istiyorum.bir inançsızın yazması ve konuşması ile inananların imanının zedeleneceğini düşünen varsa,önce kendi imanını sorgulasın.ne kadar inanıyorum ve ne kadar iyi bir müslümanım diye.yorumlamam bu kadardır.iyi günler

ha sorduğuna gelince.tanrı yok yerine ''varlığını gösterir kanıt yok.varlığına delil gösterilen argümanlar başka bilimsel yolla açıklanabilir olmamalıdır'' demek daha doğru benim için

Gerçek climax müslüman olup iyi bir mücahit oldu. Filistin direnişine gitmiş, 2018 Gazze kuşatmasında düşen bir bomba sonucu aramızdan ayrılmıştır.

2018’den sonra aramıza climax diye giren kişi cephede hesabını ele geçiren Moşe isimli kalın bacak meraklısı iflah olmaz bir liberaldir. Amacı herkesin dinden çıkmasının önünü açacak ve sorgulayacak yolu yapmak. Bunun için hep güler ve espri yapmaya çalışır.
Bu kadar gülecek ne vardı?

Panik atak gecirmis haspam.

Konu basligina bakilirsa,climax agabey sahih buhari de okumus.Kendisinden icazet almak icin,heyecanla bekliyoruz.

Geri