üç kulhü bir elham

🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
dün gece birden bire uyandım..saat 3 yada 4 falan olmalı.sanki biri beni yatağa doğru bastırdı.
uyandığımda kalbim çok hızlı çarpıyordu.
içimi bir dehşet duygusu kapladı.
kalkıp mutfağa gitmeli,su içmeliydim.en azından bi ışık falan açmalıydım.ama bunu yapabilecek gücüm yoktu.içimi bir vesvese kapladı.yorganı kafama kadar çekip hareket etmemeyi denedim.çünkü bu eskiden de olmuştu bikaç kez.sünni olduğum zamanlarda.o zamanlar bu gibi durumlada üç ihlas bir fatiha okurdum.vesvese geçer giderdi.yine yapabilirdim.kısaca hafızamı yokladım..ohooo ayetel kürsi bile sorunsuz ezberimdeydi hala.ama hiç birini okumadım.gözlerimi açtım.sert bi hareketle yataktan fırladım.odayı hızlıca taradım.her ne görmeyi bekliyordum bilmiyorum ama onunla karşılaşmaya hazırdım..hiç kimse veya hiçbişey yoktu.sadece bizim kocakarı (eşim) hafif tıslayarak uyuyordu.banyoya gitti.elimi yüzümü yıkadım.aynada kendime baktım..."nooluyo lan?" dedim kendi kendime.rahatlamıştım.odaya döndüm ve yattım..yine fatiha okumak geçti içimden...okumadım..sonrasında hemen uyumuşum zaten

Gece yatmadan çok yemek yiyorsan ondan da oluyor abi..

climax'ın yaşadığı olay temsili:
stv+nin+diziye+efekt+koymayi+unutmasi.png

bak kış geldi, cimrilik edip doğalgazı açmamazlık yapma. kıçın açıkta kalınca böyle afakanlar basar. hanfendiye de kocakarı demez misin lütfen. konservatif sansibl effect yarattın adeta.

Bu gibi vesveselerle beynimizi doldurup en ufak bi ruh hali değişiminde aklımıza cinler periler gelir duruma soktular bizi. Belki bilerek belki de bilmeyerek ama bu durum müslüman olan herkesin başına istisnasız gelir. Gelmiyorsa o bıraz gunumuz müslümanı hafif deisttir belkide haberi yok.
Benımde basıma din ile çoook haşır neşir olduğum zamanlar karabasan gacısı gelmişti. Sarıldı boğazıma sıktıda sıktı ,, ne alıp veremediği vardı benle bilmem ama o zamn tüm duaları okudugumda gittiğini hatırlıyorum. ben o duaları okumasamda yasadıgım her neydiyse gececekti.. Bunu çok sonra anladım.

Asıl işin bana ilginç gelen kısmı şu anda ne cin ne karabasan , hiç ugramıyor.

olm hiç böyle şeyler olmuyordu imansız olduğumdan beri.gece mezarlıktan hoplaya zıplaya geçebilecek kadar rahatlıyor insan dinden çıkınca.demek dine geri falan mı girdim farketmeden acaba? Tövbe estağfurullah

Bence az saçmalamışsin.biraz daha dalga geç ve ateist, inananlari topla.tartismalar çıkar amacina ulasirsin.d

Avatarına da liseliler gülüyo bence ama ben gülmedim o zaman bu durumda liseli olan sensin nasılım ama yine süperim

Hangi sözlüğün çöplüğünden düstün buraya liseli.d
Diyecek bir şey bulamayıp virgüle takmişsin.git yarınki yazılına calis

Bir şakirt olarak climaxin bu konusunu kinim kinim kiniyorum.

kardiyoloji yada göğüs hastalıkları uzmanına görün
bu arada benim dinle dalga geçtiğimi düşünüp konumu kapatan akıllı bu konuyu göremeden uyudu sanırım
şu anda da gözleri yumuktur

Geri