Üç büyük sorunumuz.

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Yıldız Tilbe haklıydı çok seven evinde beslesin çocuğumun bu hale geldiğini düşününce köpeklerden beter kudururdum o kesin..

• Beğen
Tepkiler: ne
lefty ve emare'nin ayak seslerini duyuyorum. geliyorlar.

ülkemin insanının zihniyeti nedeniyle bir şey yazasım gelmiyor. her sorun, çözümü ile güpegündüz ortada fakat tedbir alması ve bertaraf etmesi gereken kişiler; başını kuma sokuyor, ne görüyor ne de işitiyor.

her şeyin en alâsını bilen biz forum üyeleri de ancak kendi aramızda top çevirebiliyoruz.

kainat liderimiz, gitmezümde gitmezüm derken bu milletin çektiği ızdırap umrunda bile değil.
bugün, teğmen rütbesinde bir subay akabinde sağlıkçılar yoksulluk sınırının altında maaş alıyor. asgari ücretlinin ocağı yanmış, evine ateşler salınmış ki bunca yoksulluk yetmiyormuş gibi milyonlarca mülteci ülkeye akın ediyor.

herkes tek ağız insanlıktan, haktan, hukuktan dem vuruyor, fırsatını bulduğu an ise gücünün yettiğine çöküyor.
ülkenin 3 ya da daha fazla sorunu yok, yalnız karakter sorunu var ve çözülecek gibi de değil.

Valla o köpekler yüzünden iki kez cukura dustum mümkünse onlarda surıyeye gidebilir .S

Konuya girmeden önce birine kesin köpeklerdir demiştir dedim ve yanılmadım da. Sokağınızda ki hayvanla evinizde ki yemeği paylaşmazsanız sevginizi vermezseniz ve çocuklarınıza hayvan sevgisini öğretmezseniz bu görüntüleri daha çok görürsünüz. Ben yeğenlerime 2 yaşında başlıyorum hayvan sevgisine. 3 ü de ne kediden ne köpekten korkarlar. Anneleri korktuğun da anne korkma seni sevdikleri için geliyolar yanına derler gördükleri hayvanlara köpeklere özellikle gidip marketten bişeyler alırlar her zaman. Köpeklerden öyle bi bahsediyosunuz ki cidden içlerinde olmasam bilmesem inanıcam yani size. Fobinizi yenin.. sorun köpekler değil sizin kafanız, sevgisizliğiniz.

Konuya girmeden önce birine kesin köpeklerdir demiştir dedim ve yanılmadım da. Sokağınızda ki hayvanla evinizde ki yemeği paylaşmazsanız sevginizi vermezseniz ve çocuklarınıza hayvan sevgisini öğretmezseniz bu görüntüleri daha çok görürsünüz. Ben yeğenlerime 2 yaşında başlıyorum hayvan sevgisine. 3 ü de ne kediden ne köpekten korkarlar. Anneleri korktuğun da anne korkma seni sevdikleri için geliyolar yanına derler gördükleri hayvanlara köpeklere özellikle gidip marketten bişeyler alırlar her zaman. Köpeklerden öyle bi bahsediyosunuz ki cidden içlerinde olmasam bilmesem inanıcam yani size. Fobinizi yenin.. sorun köpekler değil sizin kafanız, sevgisizliğiniz.

Olaya bakısınız cok yanlış Sevgili Emare , sokaklar basıbos hayvan dolu
Sürü halinde geziyorlar cogu yerde
.Neredeyse korkup kaçan yaralanan cocuklar suclu diyeceksiniz yapmayın .
Hayvan sevgisi bu değilidir.

umarım hiç birimiz psikolojisi bozuk köpeklere denk gelmeyiz.
ha bunun sebebi sevgisizlik mi? bilemem

• Beğen
Tepkiler: ne
Hayvanın psikolojisi bozuksa yine bunun sebebi abuk subuk insanlar, üzgünüm.. sokaklardan haberiniz yok galiba

Köpek seven arkadaşları Kemerburgaz’a davet ediyorum arabasız 5 dakika gezsinler etrafına toplanan köpeklerden götüne vura vura kaçmazlarsa söz daha laf etmicem..

@Emare hanım, kıymetli @Lefty 'nin ben sürülerin arasından geçiyorum, gelecekte köpeklerce saldırıya uğramam çıkışı ile yarışır bir demeç vermişsiniz.
köpekler kişinin sevgisini sorgulamadan, alan savunması yahut tehdit algılama sonucunda saldırıya geçiyor.

kendi mahalle/sokağınızın köpekleriyle yakın ilişki içerisinde olabilirsiniz fakat öteki mahallenin köpekleri sizi hoş karşılamayabilir.

akabinde bu elim hadise video'da saldırıya uğrayan çocuğun "yooo ben sizi sevmiyorum" demesi üzerine gelişmemiştir.

İşte aradığım yorum :(

Mutsuzum ya ondan hep sad sad

Karısızlık
Kabızlık
Kansızlık

Öyle bi konuşuyosunuz ki.. ne diyim ya, tavrım belli benim. 1500 kere aynı şeyleri yazmama gerek yok. Köpeklerin hepsine kocaman kalpler öpücükler..

görseldeki bizim köpeğimiz ve minicik bir şey, takribi 20 gün önce gezdirmek için dışarı çıkarıldığında başı boş başka bir köpek saldırıp bacağını yaraladı. hayvan hayvana saldırır denilebilir ki makul, fakat bizim köpüş artık eskisi gibi heyecanlı ve neşeli değil, bir köşeye siniyor kucağımıza aldığımızda altına kaçırıyor, kim bilir psikolojisinin düzelip, ürkekliği bırakması ne kadar zaman alacak.

ya da şöyle de diyebiliriz "amağn"

Screenshot_20220326-175617_Gallery.jpg

1)Mülteciler
2) Siyasal İslamcılar
3)Kadınlar (sarışınları tenzih ederim)

görseldeki bizim köpeğimiz ve minicik bir şey, takribi 20 gün önce gezdirmek için dışarı çıkarıldığında başı boş başka bir köpek saldırıp bacağını yaraladı. hayvan hayvana saldırır denilebilir ki makul, fakat bizim köpüş artık eskisi gibi heyecanlı ve neşeli değil, bir köşeye siniyor kucağımıza aldığımızda altına kaçırıyor, kim bilir psikolojisinin düzelip, ürkekliği bırakması ne kadar zaman alacak.

ya da şöyle de diyebiliriz "amağn"

Ekli dosyayı görüntüle 57701
Çok üzüldüm. Umarım en yakın zaman da her anlam da toparlanır. Yani benim de sokağımda baktığım kedilerden birinin üstünden araba geçti kedinin patisi içerden koptu enfeksiyon bütün vücuduna yayıldı ve şuan yaşamıyor. Bir hafta geçmeden bi kediyi de ofisin hemen yanında kan kusmuş şekilde buldum yine araba vakası. Klinikte şuan 2 haftadan fazladır orda ve en az 1 aya çıkacak kırıkları çok fazla. Hani bazen diyebileceğin bir şey olmuyor. Sizin yaptığınız gibi tüm insanlığa mı yayayım bunu genelleyeyim mi yani. Hani bir köpeğin yaptığını geneline yayıyorsunuz ya. Böyle vurup kaçan insanlara da çözüm bulunmalı. Sokaklar gerçekten tehlikeli hayvanlar açısından. Ben üzülüyorum onların sürekli dışlandığını görünce. Güzel barınaklar yapılmalı ve başına gönüllüler geçmeli. Tek çözüm bu

Geri