climax
Elmas Üye
-
-
-
-
-
Bence
1-mülteciler
2-ekonomi
3-köpek
1-mülteciler
2-ekonomi
3-köpek
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konuya girmeden önce birine kesin köpeklerdir demiştir dedim ve yanılmadım da. Sokağınızda ki hayvanla evinizde ki yemeği paylaşmazsanız sevginizi vermezseniz ve çocuklarınıza hayvan sevgisini öğretmezseniz bu görüntüleri daha çok görürsünüz. Ben yeğenlerime 2 yaşında başlıyorum hayvan sevgisine. 3 ü de ne kediden ne köpekten korkarlar. Anneleri korktuğun da anne korkma seni sevdikleri için geliyolar yanına derler gördükleri hayvanlara köpeklere özellikle gidip marketten bişeyler alırlar her zaman. Köpeklerden öyle bi bahsediyosunuz ki cidden içlerinde olmasam bilmesem inanıcam yani size. Fobinizi yenin.. sorun köpekler değil sizin kafanız, sevgisizliğiniz.

Çok üzüldüm. Umarım en yakın zaman da her anlam da toparlanır. Yani benim de sokağımda baktığım kedilerden birinin üstünden araba geçti kedinin patisi içerden koptu enfeksiyon bütün vücuduna yayıldı ve şuan yaşamıyor. Bir hafta geçmeden bi kediyi de ofisin hemen yanında kan kusmuş şekilde buldum yine araba vakası. Klinikte şuan 2 haftadan fazladır orda ve en az 1 aya çıkacak kırıkları çok fazla. Hani bazen diyebileceğin bir şey olmuyor. Sizin yaptığınız gibi tüm insanlığa mı yayayım bunu genelleyeyim mi yani. Hani bir köpeğin yaptığını geneline yayıyorsunuz ya. Böyle vurup kaçan insanlara da çözüm bulunmalı. Sokaklar gerçekten tehlikeli hayvanlar açısından. Ben üzülüyorum onların sürekli dışlandığını görünce. Güzel barınaklar yapılmalı ve başına gönüllüler geçmeli. Tek çözüm bugörseldeki bizim köpeğimiz ve minicik bir şey, takribi 20 gün önce gezdirmek için dışarı çıkarıldığında başı boş başka bir köpek saldırıp bacağını yaraladı. hayvan hayvana saldırır denilebilir ki makul, fakat bizim köpüş artık eskisi gibi heyecanlı ve neşeli değil, bir köşeye siniyor kucağımıza aldığımızda altına kaçırıyor, kim bilir psikolojisinin düzelip, ürkekliği bırakması ne kadar zaman alacak.
ya da şöyle de diyebiliriz "amağn"
Ekli dosyayı görüntüle 57701