yani

uber muber

oldu uber tabiki faydali

bir kerem oturdum arkadaslarla dediler ) taksi cagiralim dedim soyleyin bir numara arayim dediler

ne yapiyon arami uber daha iyi

dedim o ne dedi taksi cikardi telfonunu adresi yazdi felan geldi oturdum taksiye

dedim kac para taksi soferi soyledi ne parasi siz uberle sifaris etmedinizmi

heya aklima geldiki arkadaslar sifaris etdiler
neyse normalda yoldan veya durakda duran taksiler yaklasiyon bu adresden bura kaca diyon 10 kurus derdi amma uber 3 kurusa goturdu mesela ucuz ve rahat arkadasin soylediyi gibi ne kadar gezdirse kendi sorunu ) o soylediyi fiyati kabulenirsen ister sabahdan aksama seni dolasdirsin 3 kurus verecen
amma bazen oyle oluyor adamin cibinde mesela ) 5 kusur kaliyor biliyon mesela ubere arasan 2 kusura goturur seni iste aramiyon yoldan kecen taksiye el eliyon kardes surdan sura kaca goturursun diyor )mesela 7 kusur kardes cebinde 5 kurus var gotururmusun ) taksici naz yapar

amma dusunmuyorki karsi taraf biliyor fiyatlari ) bazilarida sag olsunlar insani anlarla otur uberde ucuz goturyorlar ) insanlik hatri icin yolda kalmayasin bazende oyle oluyor mesela normal taksi 5 kusura gitdiyi yolu

bakiyor musteri sarhos

nasil olsa sarhos diyor

5 kurusluk yere 10 kusur diyor insani yandiriyor

birakiyon bir taksi geliyor kardes ne kadar borcum 5 kurus diyor cikardib 10 kurus veriyon helal hosun olsun ) diyorsun bundan onceki taksi normal 5 kurus fiyatin soyleseydi belkide o insan evine 5 kurus fazla gotururdu ) isde ) insalari anlamak olmuyorki yemeyin payini yerler )