Stockholm Sendromu
Elmas Üye
olsun…. bi dahaki sefere diyelim.ksjscevap gecikince gittim çöpe attım, alışkanlık((( ruhum fakir fakfakir..........
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
olsun…. bi dahaki sefere diyelim.ksjscevap gecikince gittim çöpe attım, alışkanlık((( ruhum fakir fakfakir..........
al işte biri daha. suda eriyor dedik, 40 yıllık binalar bile tıkanmıyor dedik. savunmanızı bu yönde yapmaya devam ediyorsunuz pisler : /Klozete atmaya devam edin arkadaşlar
Ekli dosyayı görüntüle 68077
Umumi ne yaUmumi tuvalette çöpe atılır, evinizde 20 kişilik afgan aile varsa da çöpe atılır, harici klozete… bunun ötesi düşman gtüne
Halka açık xdUmumi ne ya
Bunlar hep pleskin yuzunden. Nerde oohala aynı hevesle tartışıyorlar sjshshsjs başka forumda yaşayamam…
Oyle yazsana beni kit turkcemle ugrastiracagina. HelloHalka açık xd
ahaha senin ani sinirlenmelerine hastayım <3 bugün benim suçum ama sezenikom. kısa erkeklere çok yüklendik diye üzülünce dedim bu durumu anca tuvalet kağıdıyla unutabiliriz… hortlattım.Bunlar hep pleskin yuzunden. Nerde oo
Ciao bun xd e yok mu sözlük mözlük bakıver.Oyle yazsana beni kit turkcemle ugrastiracagina. Hello
Konumuz zaten Poh. Ciksan ne yazacakCiao bun xd e yok mu sözlük mözlük bakıver.
dur çok konu dışına çıktık toparlayalım..bokkakabokkaka