Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence dönem dönem okunması gereken bir kitap ilk kez lise de iken okudum anlamadım 2 yıl sonra okudum biraz daha anlamlı geldi ve bir kaç yıl sonra yeniden okuduğumda artık kitap benim için çok daha anlamlı idi.
Denir ki Oğuz Atay in bu eseri yusuf Atılgan in Aylak adam romanından esinlenerek yazılmıştır.
Türk edebiyatının mihenk taşı olan eserlerden biridir nazarimda.
Bay c.
Ve
Raif efendi den sonra
sevdiğim diğer karakter
Bknz: selim
Bir arkadasim bahsetmisti, Tutunamayanlar kitabi ya 8 gunde biter ya 8 yilda bitmez diye. Okudugunuz doneme ve karakterinize bagli olarak ya seveceginiz ya da nefret edip, bitiremeyeceginiz turde bir eser.
Benim Oguz Atay kulterim "Tehlikeli oyunlar"dir
Hikmet Benol'cuyum
Aslinda algi, yorum ve begeni farki seneler icinde kendini gosteriyor.
Insanlarin okuduklari, ya da izledikleri eserlerin o andaki ruh haline gore farkli izler biraktigina inaniyorum
mesela nice vasat eserleri begenmisligim, nice kaliteli eserleri anlamamisligim vardir ilk seferinde.
"Tutunamayanlar"i da belki yanlis zamanda okudugum icin "Tehlikeli oyunlar" kadar basimin taci yapmamis olabilirim!