tütün içen insan (aynı zamanda sarıyo)

Konu sahibi son olarak 2763 gün önce görüldü
helal olsun
ben şahsen denedim öküz gözü kadar ağzı oluyor saramadım

Sigara saran kızlar için sarma saran kızları üzdük.

Bitlis tütünü her derde deva

Çocuk sahibi olmak istemiyorsa hangi otu sarıyorsa sarsın.. Kendi hayatı sonuçta, onu istediği gibi katledebilir dediğim hencinsim..

Öğrenciyken sigaraya gelen zamdan ötürü tütüne geçmiştik. 25 gr george karelias, arap kağıdı ve filtresiyle yaklaşık 20 e geliyordu 4 gün idare ediyordu bizi ve bir şey söyleyeyim mi kız erkek fark etmez hepimiz çok normal insanlardik.

vistoncu hanım kızlardan daha makbuldür. hele o çeştırfiltçi kızlar hiç gözükmesin gözüme.

Öğrenciyken sigaraya gelen zamdan ötürü tütüne geçmiştik. 25 gr george karelias, arap kağıdı ve filtresiyle yaklaşık 20 e geliyordu 4 gün idare ediyordu bizi ve bir şey söyleyeyim mi kız erkek fark etmez hepimiz çok normal insanlardik.

oglumdan biliyorum üniversitede okuyor ve bunu arada yapar ben parayı kısınca :) ve gayet normal bir çocuk akademik kariyer yapmak isteyip hocasının asistanım sen olmalısın dedirtecek kadar da başarılı :)

Az once W hanimla inceden sarip icme planlari yaptik.
Bu demek oluyo ki, o kizlar biziz.skj

oglumdan biliyorum üniversitede okuyor ve bunu arada yapar ben parayı kısınca :) ve gayet normal bir çocuk akademik kariyer yapmak isteyip hocasının asistanım sen olmalısın dedirtecek kadar da başarılı :)

Umarım başarısına daha nice başarılar katar. :hppy:

Tütünü bırakın sarma sarın,bol limonlu üff olsa da yesek.
Acıktım ben glb.

Para olmadığı zaman sardık içtik kadın erkek pek fark etmiyor bazı insanlara keyifli geliyor sarma içmek

Ben sardım tütün ama hiç içmedim :aeg:

Geri