tütün içen insan (aynı zamanda sarıyo)

Konu sahibi son olarak 2763 gün önce görüldü
zor bir olay bide sarhoşken saranlar var helal olsun diyorum.

Askerdeyken dogulu arkadaslarim vardi onlar sariyodu iciyodum. Bak aklima geldiler simdi sabah sabah .

Köyde öğretmenlik yaptığım yıllarda sarıp içerdim. Lakin köyde tekel yoktu. Olsaydı da o zamanlar sigara almak maddi durumuma göre lükstü. :T: Çok sardım, çok içtim...

Hala tütün içerim. Sarması da yalaması da eğlenceli :p

Ama şu sıralar hazır sarılıyolar sağolsunlar ve çok tatlı tütünler var tavsiye ederim. Güzelinden Adıyaman tütünleri sizin bayıldığınız tütünleri yener :p

Dün keşfettim erkekmisin bee dangoz demeyin:D acaip keyifli bisey 100 gram bitlis tutunu aliyorsunuz ki tutunun en iyisi bu kisa winstin icenler onu sever digerleri berbatmis :) sonra 5tale verip makinasini aliyorsunuz 3 tale verip 200 tane makaronunu aliyorsunuz makinasinda sarmasi acaip keyifli:D ama fazla almayin tutunu kurursa biseye yaramazmis:D deneyin haber edin la:D

Beş sene sarma tütün kullandım.. öyle makinesiyle işiniz olmasın.. Yarım kağıtla bile sarılabilir bir şeydir.. İncesi makbuldur.. Tütünün hası Adıyaman tütünüdür bitlis tütünü değil.. Avrupada falan içecekseniz ve organik tütün arıyorsanız American Sprit'ten vazgeçmeyin.. Aromalı istiyorsanız Van Nelle açık mavi en iyisidir.. Tercihe göre Drumm ya da Samson kullanabilirsiniz ama bana hitap etmiyor pek.. Sararken ince filtre kullanın.. Filtresiz içmeyin.. Kuruması durumunda elma kabuğu kullanıp nemlendirebilirsiniz.. Ya da sabahları hafif çiğ saatlerinde açıp pencere kenarına 15-20 dakika koymanız da iş görür.. İçelim, içmeyenleri uyaralım

ben doğuşdan üşengecim sırf çakmakla bir daha uğraşmayayım diye sigaramla sigaramı yakıyorum ben kim uğraşcak tütün sarmakla hem onu elle sarmak marife yalıyon falan çok egzanterik

ZİFİR ic bulandirmada ustune tanimiyorum:haha:
Acaaaip keyifli bisi ya bu ara taktim ve devamda ediyorum:asd:

Orta Sert Adıyaman tütünü makbuldür.
Tütün sarmak cinsiyet meselesi değil haysiyetadjakldjasjdaklj :D :D :D

o kafayı heyecanlandıracak mutlu edecek şey bulmak zor
Problemlerden muhabbete sıra gelmez

Benim tutun makina var. Ben tutun sigara yapiyorum. Eee 4000 zarar madde yok tutun. Tutun yapiyorum stress gidiyorum. Cok guzel. Makaron kalite guzel. Butun insanlarda tutun yapacaklar guzel oluyor.

ya ben sigara içenin yanında bile duramıyorum böylesine bakamam bile ay ben çıldırırım.s

Geri