Turuncu Pipet

Konu sahibi son olarak 4455 gün önce görüldü

Bazı şeyleri sana yazdığımı düşünüyorsan yanılıyorsun,Her şeyi sana yazıyorum.
İlhan Berk

Kelimeler,bazısı tüyden bazısı demir..
İsmet Özel

Mathilda: Bitkini çok seviyorsun, değil mi?
Léon: En iyi arkadaşımdır. Hep mutludur, soru sormaz. Ve bana benzer, kökleri yok.
Mathilda: Eğer onu gerçekten seviyorsan, onu bir parka dikmelisin ki kök salsın.

1607052_706802709352336_277860853_n.jpg

(:

Teşekkür ederim katkıların için.. Haluk Levent sayfamda olduğunu görse mutlu olmazdı :D Kendisiyle tartışmıştık:kiki:
Rua

"İnsan beklemeyi, genellikle, artık bekleyecek bir şeyi kalmadığında öğrenir."
Voltaire

:coffee:

Gerçeğin çoğu kez ne denli acımasız olduğunu bilir ve gerçekten koparak avuntu aramaya koyuluruz

Henri Poincaré

Hayat tecrübesi, insana pahalıya mal olan hatıralardır

Werner Krouss

''Beyni yeterli materyal olmadan çalıştırmak, bir motoru fazla zorlamakla aynı şey; en sonunda kendini bin parçaya ayırarak patlar.''

''Bir rolü oynamanın en iyi yolu, karakterin kendisi olmaktır.''

Bir kadın, yüz kadının öğreteceğinden daha fazlasını öğretiyor insana

Cesare Pavese

Dünyada kötülük olduğunu biliyorum ve her zaman da var olduğunu. Ama bunu açıklamak için şeytana ya da iblislere inanmaya gerek yok. İnsanoğlu kendi başına da kötülük yapmayı mükemmel bir şekilde başarıyor.

Tess Gerritsen, Mefisto Kulübü

"Baylar, yemin ederim, her şeyi fazlasıyla anlamak bir hastalıktır, hem de tam anlamıyla gerçek bir hastalık."Dostoyevski, Yeraltından Notlar

Büyük ve akıllı ne varsa, azınlık olarak vardır.
Goethe
~

"Bir organdaki zayıflık, çoğu zaman diğerlerinin daha güçlü olmasına yol açar."

~

Her şey kazanılabilir, elde edilebilirdi. Güçlü,zayıf ya da istekli doğulmaz. Güçlü olunur, duru olunur. Yazgı insanın içinde değil, onun çevresindedir.

A.Camus / Mutlu Ölüm

Oysa yaşam ölümle, ölüm yaşamla tanımlı. Ama sen. Senin için her beraberlik ayrılış, her ayrılış beraberlik, sevgi sevgisizlik, duyum duyumsuzluğun başladığı an.

~Tezer Özlü .

Geri