türklerin korku filmleri

Konu sahibi son olarak 2618 gün önce görüldü
polis yok mu yaa erkekler arkadan dürtüyo

bir tane karadedeler olayı yapmışlar,baya da çabalamışlar olay gerçekten gerçek gibi dursun diye ama felaket kötüydü ya.

Dabbe'nin ilk filmi geldi aklıma yine, ilk kez bu yaşımda izlemiş olsaydım belki etkilemezdi ama resmen çocukluğumun şaftı kaydı ya. :(

Hasan Karacadağ bu alanda ki koca bir boşluğu bileğinin hakkıyla doldurmuş ve " Türkler korku filmi yapamıyor " algısını yıkmıştır .. Korkmak isteyen gece vakti evde tek başına ışıkları kapatarak ve sesi açarak " el cin " ya da " Dabbe bir cin çarpması " filimlerini izlesin yeter ..

Dabbe'yi izledim çünkü bizim şirket sponsor olmuştu bedava izlemiştim galada ama Türkler korku işine girmesin hemde hiç..

İki Noktam .. Dabbe serilerinin her filmi başarılı değil ama son dabbe filmi olan " Dabbe bir cin çarpması " nı özellikle izlemeni tavsiye ederim ..
Nisan2ın 18'inde de " Zehr-i Cin " geliyor sinemalara .. Sinema ortamında o filmi de izle muhakkak ..

el cin diye bir film vardi o iyi gibi bir filmdi

eleştiri yapabilecek kadar korku filmi izleyen biri değilim ama gen filminde çok gülmüştüm ya.

siz şeytan filmini izlemediniz galiba :'( çocukluğumun kabusu olmuştu resmen. son dönemlerde de musallat 1-2. hiçte komedi filmiymiş gibi gülemedim gayette tırsmıştım :/

cine şeytana inanmam ama it gibi tırsıyorum lan ben

Geri