türklerin korku filmleri

Konu sahibi son olarak 2617 gün önce görüldü
türklerin korku filmleri,

Türkler kesinlikle korku filmi yapamıyor.

* Türkler komedi filmi yapsın abi , korku filmlerinde pek başarılı değiller.

Gülmeyi seven kisileriz arkadas, korku bize göre degil :p

Ben korkuyu çok severim :D Ama benim kadar korkanda yoktur..

cinli filan varya onları sadece yaparlar onlar.. dabbe 2 güzel değildi :) Aşk ve komedi filimlerimiz güzel :)Tabi komedi filimlerimizde hep küfür hep küfür.

gerçekleri yaptıkları için komik bulunanaama başkalarının hayali şeyleri yaptığı halde barırılı görülen ve onların filmlerine örnek alın denilen

film hatalrla dolu oluyo

daha cok korkmak icin degilde,gulebilmek icin satin alip izledigim film turleri.

Gaibden gelen sesleri elektrik süpürgesinin sesiyle bastırma düşüncesi yalnız ve yalnızca bizde olur sanırım :)

Korku filmlerini beceremiyoruz biz.
Musallat 1 güzeldi ama.

Hiç unutmam, 11 yaşında iken, dabbe'nin ilk filminin reklamı öyle bir yapılmıştı ki ölesiye merak edip almıştım. Bunun üstüne filmi yalnız izlemeye yeltendim, bir kısmını yalnız izledim de. Artık psikolojimi nasıl bozdu ise bu hale geldim. Piyasadaki iyi/kötü, yabancı/Türk çoğu korku filmini izlemiş ve hiç etkilenmemiş birisi olarak şu nalet filmi tekrardan izlemeye cesaret edemedim hiç. Devam filmlerini falan izledim hiç etkilenmedim ama bu bilinçaltımı alt üst etmiş. Bu da böyle bir anım işte. :p

Hiç unutmam, 11 yaşında iken, dabbe'nin ilk filminin reklamı öyle bir yapılmıştı ki ölesiye merak edip almıştım. Bunun üstüne filmi yalnız izlemeye yeltendim, bir kısmını yalnız izledim de. Artık psikolojimi nasıl bozdu ise bu hale geldim. Piyasadaki iyi/kötü, yabancı/Türk çoğu korku filmini izlemiş ve hiç etkilenmemiş birisi olarak şu nalet filmi tekrardan izlemeye cesaret edemedim hiç. Devam filmlerini falan izledim hiç etkilenmedim ama bu bilinçaltımı alt üst etmiş. Bu da böyle bir anım işte. :p

Hıımm...
Dabbe'nin ilk filmi...
Yaş 11...

:book:

11 + Dabbe'nin yapım yılı - gösterim yılı + = x-T
1/a + 1/b - 1/c = 1/Elia'nın yaşı olur...

Verdiğin emarelerden yola çıkarak yaşını bulduk... )

Karadedeler Olayı diye muhteşem saçmalıkta bir üyesi vardır bunların.
En saçması kesin o.

Hıımm...
Dabbe'nin ilk filmi...
Yaş 11...

:book:

11 + Dabbe'nin yapım yılı - gösterim yılı + = x-T
1/a + 1/b - 1/c = 1/Elia'nın yaşı olur...

Verdiğin emarelerden yola çıkarak yaşını bulduk... )

Tanrım ifşa oldum. :olamazz: Hesap kitap bir kenara bırakılırsa 17 yaşındayım ben ya, ezmeyin beni. :lutfen: :p

Geri