Türklerin Amcaoğulları Kürtler Ve Malazgirt Savaşı

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tarih Tartışmaları
Çok sevdiğim dibine kadar kürt bir arkadaşım(kürtleri pkk ile bir tutmanın ne kadar yanlış olduğundan konuşurken....) aslımı sorup, göçmenim dediğimde ''genelde çoğunuz faşist olursunuz'' demişti. Yazılanlar aklıma onu getirdi. Hepimiz farklı gemilerde aynı denizde yüzüyoruz; çok farklı değiliz bebeler.. çok şey yapmayın. Arkadaşıma tabi bir şey demedim çünkü çiğ köfte yapıyordu. Ay bi tabak yemiştim nasıl güzeldi. Menfaatlerim(evet! çiğköfte bir menfaattir.) söz konusu ise başlarım aslıma.

Türkiye'de kürt olmak zordur ama belki de daha zoru hem kürt hem türk olmaktır.

Arkadaşlar bi bakın işinize ya. Nedir bu Kürt-Türk derdiniz anlamıyorum. Aynı yerde yaşıyorsunuz, iç içesiniz, beraber yiyip içiyorsunuz, beraber çalışıyorsunuz hala daha yok o türk, yok efendim bu kürt. Ayıptır yahu. İşiniz gücünüz yok mu?
İnsanlar aç yiyecek ekmek bulamıyor, geçim zorlaştı ekonomi namına birşey kalmadı bunları düşünmek yerine tartıştığımız konulara bakın.

Boş yapma. Kimse kimseye Kürt, Türk demiyor.

Her konu konuşulabilir ve dikkate alınabilir. Senin dikkate değer gördüğün eksende ilerlemek zorunda mıyız?

Çok sevdiğim dibine kadar kürt bir arkadaşım(kürtleri pkk ile bir tutmanın ne kadar yanlış olduğundan konuşurken....) aslımı sorup, göçmenim dediğimde ''genelde çoğunuz faşist olursunuz'' demişti. Yazılanlar aklıma onu getirdi. Hepimiz farklı gemilerde aynı denizde yüzüyoruz; çok farklı değiliz bebeler.. çok şey yapmayın. Arkadaşıma tabi bir şey demedim çünkü çiğ köfte yapıyordu. Ay bi tabak yemiştim nasıl güzeldi. Menfaatlerim(evet! çiğköfte bir menfaattir.) söz konusu ise başlarım aslıma.
size göçmen denmesi de akıl alır gibi değil.
insan anavatınana göçüp de hiç göçmen olur muymuş.

sizler de ağız birliği yapmışçasına ilelebet göçmeniz diyorsunuz. derhal bu söylevi terk ediniz!
: dd

size göçmen denmesi de akıl alır gibi değil.
insan anavatınana göçüp de hiç göçmen olur muymuş.

sizler de ağız birliği yapmışçasına ilelebet göçmeniz diyorsunuz. derhal bu söylevi terk ediniz!
: dd

Çünkü göçmenlik bir ayrıcalıktır... Kusura bakmayın.

Aslında bakarsanız hepimiz birer göçmeniz..

Bizim buralarda da memur olmayana ev vermiyorlar bu ev sahiplerinin tercihi

Bence bu kadar insafsız olunmaması lazım. Biz herşeyi ayarladık depozitesini verdik nerelisiniz deyince 2 saniye içinde adamın oğlu yurt dışından geleceği tuttu :)

Biz de anadilde eğitim istiyoruz! Hadi bakalım!

Ben çok zorluğunu gördüm. Hele ki üniversite okurken kürdüz diye ev vermiyorlardı onu hicbir zaman unutmam.

barbar türkler de hiç boş yapmasın, ev bulma, kız isteme, arsa satın alma gibi konularda kürtlerin işi gerçekten zor.

arsa ne alaka demeyin, karslı bi arkadaşım sakaryadan arsa alacakken şöyyyle bi süzülmüş dudak büzülmüştü.
ipeksi beyaz tenim, güzel gözlerim ve karadenizli olmaklığım ile beni referans alıp öyle satmışlardı. : dd

barbar türkler de hiç boş yapmasın, ev bulma, kız isteme, arsa satın alma gibi konularda kürtlerin işi gerçekten zor.

arsa ne alaka demeyin, karslı bi arkadaşım sakaryadan arsa alacakken şöyyyle bi süzülmüş dudak büzülmüştü.
ipeksi beyaz tenim, güzel gözlerim ve karadenizli olmaklığım ile beni referans alıp öyle satmışlardı. : dd

Evet malesef çok oluyor bu tür olaylar. Bende çok sahit oldum bu tarz şeylere...

sultan osman geldi aklıma, "halimden ibret alın, dün cihan sultanıydım bugün üryan kaldım" çok içime dokunmuştu.

neyse konumuzun ümmetçilikle ilgisi zayıf.
keza ümmetçiliğin faydasını 1. cihan harbinde halife cihat çağrısı yaptığında gördük. koca imparatorluk yerle yeksan oldu, geriye kendimizden olanlar kaldı.

Evet malesef çok oluyor bu tür olaylar. Bende çok sahit oldum bu tarz şeylere...

Neden gülüp geçerek, cevapsız bırakarak örseliyorsunuz beni? Bu da bir çeşit dışlama. O ev sahibinden farkınız ne ha, farkınız ne?

Ben de ne depoziteler ödedim, bilemezsin.

Geri