Hatem
Elmas Üye
He şu mesele var bi de. PKK yi elestirince Omo nodon osodo olostormoyoson diyenler. IŞİD in örgüt evlerinde huh çekip sağda solda IŞİD savunuculugu yapıyorum. O yüzden.IŞİD eksik ama. Oradan bir temsilci bulmalıyız.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
He şu mesele var bi de. PKK yi elestirince Omo nodon osodo olostormoyoson diyenler. IŞİD in örgüt evlerinde huh çekip sağda solda IŞİD savunuculugu yapıyorum. O yüzden.IŞİD eksik ama. Oradan bir temsilci bulmalıyız.
Senin bu mantığına göre ülkede neredeyse 10 milyondan fazla PKK'lı ve sempatizanı var.Artık ban da yesem söyleyeceğim bunların hepsi aynı görüşte. Alenen PKK yi savunanlar ve sempati besleyenlerle aynı forumdayiz.
Evet var. Yarın bir gün savaş çıkarsa güneydoğu halkının yarısı bu ülkeyi sırtından vurmazsa namerdim. Bir örgütün pisliğini diğer örgütten örnek vererek aklayamazsin. Ama sizin yapmaya çalıştığınız şey bu. Ne zaman PKK dan örnek versek birileri hemen IŞİD üzerinden savunmaya geçiyor. Böyle bir ülkede yaşıyoruz işte.Senin bu mantığına göre ülkede neredeyse 10 milyondan fazla PKK'lı ve sempatizanı var.
Hala okumadan anlamadan sırf duygusal yazıyorsun. Biraz sakin ol kardeşim bu ne şahlanma böyle. Bak olayı nereye getirdin farkındamısın? Samimiyetle soruyorum sakın yanlış anlama.Evet var. Yarın bir gün savaş çıkarsa güneydoğu halkının yarısı bu ülkeyi sırtından vurmazsa namerdim. Bir örgütün pisliğini diğer örgütten örnek vererek aklayamazsin. Ama sizin yapmaya çalıştığınız şey bu. Ne zaman PKK dan örnek versek birileri hemen IŞİD üzerinden savunmaya geçiyor. Böyle bir ülkede yaşıyoruz işte.
Gelip konuya bütün bebek katillerine lanet olsun diye telkinde bulunuyorsun akabinde bakalım amasiz ama amasiz herkes bütün bebek katillerine lanet okuyabiliyor mu diye prim kasiyorsun. Sonra da ne dedim ki ben sadece bütün bebek katillerine lanet okudum diyorsun. Bütün bebek katilleri derken kimi kastediyorsun? Devleti mi?Hala okumadan anlamadan sırf duygusal yazıyorsun. Biraz sakin ol kardeşim bu ne şahlanma böyle. Bak olayı nereye getirdin farkındamısın? Samimiyetle soruyorum sakın yanlış anlama.
Gelip konuya bütün bebek katillerine lanet olsun diye telkinde bulunuyorsun akabinde bakalım amasiz ama amasiz herkes bütün bebek katillerine lanet okuyabiliyor mu diye prim kasiyorsun. Sonra da ne dedim ki ben sadece bütün bebek katillerine lanet okudum diyorsun. Bütün bebek katilleri derken kimi kastediyorsun? Devleti mi?
Bebek katili bebek katilidir kim yaparsa yapsın. Ben seçim yapmadan tüm bebek katillerini lanetliyorum. Sen seçim yapıyormusun? Zannetmiyorum. Öyle ise sorun ne?Gelip konuya bütün bebek katillerine lanet olsun diye telkinde bulunuyorsun akabinde bakalım amasiz ama amasiz herkes bütün bebek katillerine lanet okuyabiliyor mu diye prim kasiyorsun. Sonra da ne dedim ki ben sadece bütün bebek katillerine lanet okudum diyorsun. Bütün bebek katilleri derken kimi kastediyorsun? Devleti mi?
Geçmişe mazi geleceğe niyazi.
Di mi hep öyle oluyor zaten bq. Herkes kapatsın gözlerini size karşı. Tikasin kulaklarını. Biz uçalımHatem uçuyor
Aynı şeyleri papağan gibi tekrarlamayacagim, yoruldum.Kundaktaki bebeğe bu kadar üzülme zaten Kürt idi son 10 senede 5 i bebek 20 den fazla çocuk öldürüldü senin egonu tatmin etmiştir umarım bugün fetöyede terör örgütü diyorsunuz bizzat yardım edenleri bildiğiniz halde oy verip başta tutuyorsunuz ben insanlara herşeye zarar veren tüm kesimleri eleştiririm durum bundan ibaret ben PKK’yı Habur’a çağırıp ayağına hakim savcıları yollamadım 1 yıl boyunca hendekler kazılırken durup seyretmedim apo dediğiniz şahısta sizin devletinizin memuru dayısı MİT’in ilk kurucu kitlesinden istese bitirirdi demek ki istemiyor
Türkiye'de kürt olmak zordur ama belki de daha zoru hem kürt hem türk olmaktır.
Arkadaşlar bi bakın işinize ya. Nedir bu Kürt-Türk derdiniz anlamıyorum. Aynı yerde yaşıyorsunuz, iç içesiniz, beraber yiyip içiyorsunuz, beraber çalışıyorsunuz hala daha yok o türk, yok efendim bu kürt. Ayıptır yahu. İşiniz gücünüz yok mu?
İnsanlar aç yiyecek ekmek bulamıyor, geçim zorlaştı ekonomi namına birşey kalmadı bunları düşünmek yerine tartıştığımız konulara bakın.