Türklerin Amcaoğulları Kürtler Ve Malazgirt Savaşı

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tarih Tartışmaları
Sustukça hadlerini aşıyor bunlar. Sustukça Kürt kimliği arkasına sığınarak illegal örgütleri savunuyorlar. Hep aynı hikaye. Bütün ölümlere karşıyız rerere rörörö

Susmamak en güzeli ne yazık ki bu forumda PKK sevici it köpekler mevcut forumsal da da çok dil döktüm vaktinde kökten banlasak da kurtulsak diye ama işte niye yapamıyoruz bunu bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Sux
büyücü tatil yaramış, dönüşünle birlikte forumda birkaç haftadır eksik olan kaos ortamının temellerini attın yeniden.
aro.

Susmamak en güzeli ne yazık ki bu forumda PKK sevici it köpekler mevcut forumsal da da çok dil döktüm vaktinde kökten banlasak da kurtulsak diye ama işte niye yapamıyoruz bunu bilmiyorum.
Çok güzel yolunu bulmuşlar çok guzel. Ağzını açıyorsun Kürt düşmanı diyorlar. Ağzını açıyorsun faşist diyorlar. Lan bir tane Kürtleri kötüledigim, ırkçılık yaptığım mesajı göstersinler hepsinden özür dileyecegim. Eleştirdigim sovdugum şey PKK. Adamlar Kürtleri kalkan olarak kullanıp alenen örgüt savunuyorlar. Ve öyle bir lanse ediyorlar ki sanırsın Kürtlere laf ediyoruz. Roboskide ölen insanların cenaze fotolarını atayım mi? Ölenlerin sosyal medya hesaplarindaki paylaşımlarını atayım mi? Orada ölenlerden tek masumlar cocuklardi. Oradaki ölenlere baş sağlığı dileyecekmisim adama baj

pkk paçavrasına sarılıp gömülürsen ardından söven çok olur yeğen :ıiIİ

Erbakan in yaptiğini tebrik etmek lazım...

Bizzat Kürt arkadaşlarımın yaşadiği sıkıntıyı anlattıklatında devletin orayı sahipsiz ve ayrı tutması ötelemesi Kürtleri terörün kucağina atmiş

Devlet bir babadır içindeki milletler evladı yok sayılan dışlanan evlatlar nasıl ki başiboş bırakınca aileden soğur ve aileden soğuyan çocuğu dişarda onlarca kötü niyetli insanın eline atmiş oluruz
Türk Devleti içinde yaşayan başka milletlere ana dilini kullanamazsın demek aslında zulum Devletimiz Türk devleti elbette resmi dili Türkçe olmalı
Ama bir zamanlar Kürtler kendi arasında kürtçe konuşamıyordu toplum içinde

Topraklarımın bölünmesini asla istemem fakat başka ulusların varliğini reddetmek saçmalik olur

Ayrıca şu da var Kürt açilimi diye halka ne vaadedildi acaba?

Kürt açilimi demek dahi aslında ayrıştirici

yani Bir evin içinde yaşayan kardeşlere sürekli üvey kardeşini de sofraya çağir yemek saatı geldi demek gibi
iyi niyet gibi görünen ayrımcılık

Ay kavga çıkmış hiç söylemiyorsunuz.

Öfff sıktınızzz.
Türk türklüğünü yapmıyor mk 30 bin veriyor bedelli askerlik yapıp türküm diyor milliyetçi kesiliyor başımıza.
Bırakın bunları .Napıyonuz.

Ben doğu da 13 ay boyunca dağlarda pkklı it köpek peşinde çatışma ile geçirdim askerliğimi ben yorum yapabilir miyim peki ?

Melo haklı. Buradan da kavgaları benim çıkarmadığım büyücünün çıkardığı anlaşılmaktadır.

• Beğen
Tepkiler: Sux
Bak Güzel Kardeşim Gel Seninle Bir Konuda Anlaşalim.

şimdi ben şunu öğrenmek istıyorum senden Roboski yani uludere olayı bambaska bir olay bununla beşikteki cocugun katledılmesi farklıdır. Zaten Devlet gereklı ıncelemeyı yapip Roboski olayında katledılenlere Tazminat Odemısdır Yada Odemeye Devam edıyor. Ama bununla 40 yıldır eli teror orgutunu bir tutarsan olmaz. Kurt devletı kurulmaz eğer bu gectiğimiz 20 sene zarfında kurulmadıysa dahada kurulmaz ama olur kurulursa senı oraya yollarız :) Özlemın gecer hasret giderırsın ama buna heves edemezler daha Türk ordusu nereyı işgal ettı ? Bana bır tane ornek verırmısın .Ne zamandan beri kendı toprağinı savunmak işgalci duruma dusuruyor devletlerı .Tamam Gecmıste Doğu & Güneydoğu da bu tarz seyler oldu ama bu tarz seyler tabıkı bazı bılmez adamların kıskırtmaları sonucu oldu. Bak Ben Terörün merkezınden gelen bırıyım gecesı gunduzu olmayan elektriği okulu suyu akmayan bır zamanların Diyarbakır dedıklerı zaman ınsanların nefret ve kın duydukları yerden buyudum. Kacakcılık nedır bılırım. terorun gecım kaynaği nedır bılırım. evlılık vaadıyle kacırılip dağa kacırılan genc kızları tanırım. Ağabesını aramak ıcın gıdıp aylar sonra buyudüğü koye saldırı yapanları bılırım. bana anlatma PKK ıtlerının amacını. Bizim ilcede Adam sabah esnaflık yapardı aksam hava kararınca dağa cıkar cay servısı yaptiği adama yemek servısı yaptiği askere yada evıne ekmek alıp gıden polıs memuruna gece ates acardı. yada okula gıden kucuk cocukların servıs aracına bomba atardı. eger bunları yapip kendı devletınin askerıne polısıne kursun sıkıyorsa bırı yada bırılerı bu kım olursa olsun benım Nazarımda VATAN HAINI & TERORIST `dir. Hangi tarıh kıtabında kurtlere baskı yıldırma polıtıkasını destan olarak yazmıs bende merak edıyorum.Suriye veya esed olayına gelecek olursak o kısım o ulkenın kendı iç sorunu ancak sana kısa bır ornek vereceğim bu pandemı öncesınde benım işyerımde ıkı tane bayan eleman calişirdi. Sohbetlerimizde konu ister istemez Suriye ve suriyedekı olaylara gelırdı . bana şunu derlerdı. ESED ülkesını savunmak ıcın savasıyor . yanı ESED ı sevenı oldugu kadar sevmeyenı de var aynı bızım buradakı TAYYIP ERDOĞAN gıbı. ama yıne tekrar edıyorum . hıcbırsey sılahla cozulmez. bu tarz kavramlar artık tutmuyor .

o yuzden kımse yada kımseler bana TERORU savunmasın.
Sen anlamamışsın beni ben terörü zaten genel olarak görürüm bunun ismi cismi dini ırkı yoktur kendi topraklarını çizen milletler terörü devleti olmayan gruplara yıkmışlar oysaki tarihe bakılınca Aslında herkes bir nebi insanlara zarar vermiş terör estirmiştir düşün 300 bilemedin 500 sene sonra bir Kürt devleti kuruldu o zamanın Kürtleri tarihiyle övünecek ama kimse onların yaptığı terörü kınamayacak sıkıntı burada kaç bin km den gelen Türk orduları işgal ettikleri yağmaladıpı toprakları ve öldürdükleri insanların özetini destan olarak tarih kitaplarında anlatması utanç verici eğer bizim hakkımız alırız ederiz yaparız diyorsan o zaman PKK gibi örgütlerden bir farkınız kalmıyor ben olaya ırksal bakmıyorum terör tanımı yanlış kime göre terör o önemli mesela öso yu devlet kullanıyor size göre sıradan vatandaş Suriye hükümetine göre terör örgütü peki Esad’ın kendisi ve babasının yaptığı terör ne olacak böyle uzar gider ondan benim ne bir inancım var nede parti tutarım tek hayalim insanın bu dünyadan silinmesi

Yav neden bu kadar geriyorsunuz ortamı ve kendinizi. Tüm bebek katillerini şiddetle kınıyorum ve lanetliyorum diyorum. İlla da tek tek isim mi vermem gerek. Hem bebek katili sadece Türkiye'de yokki, sanki sizler tüm bebek katillerini tek tek lanetliyorsunuz. Millete kulp takarak sadece kendi egonuzu tatmin edersiniz, haa birde çok fazla argo laf edince hakkı olduğunuzu zannetmeyin, seviyenize inmemek en iyi erdemliktir.

Yav neden bu kadar geriyorsunuz ortamı ve kendinizi. Tüm bebek katillerini şiddetle kınıyorum ve lanetliyorum diyorum. İlla da tek tek isim mi vermem gerek. Hem bebek katili sadece Türkiye'de yokki, sanki sizler tüm bebek katillerini tek tek lanetliyorsunuz. Millete kulp takarak sadece kendi egonuzu tatmin edersiniz, haa birde çok fazla argo laf edince hakkı olduğunuzu zannetmeyin, seviyenize inmemek en iyi erdemliktir.
Siz var ya çok güzel laf o.... Yapıyorsunuz. Sizin kadar dönmüyor dilimiz.

Siz var ya çok güzel laf o.... Yapıyorsunuz. Sizin kadar dönmüyor dilimiz.
Laf yapmakla alakalı değil, hala geriyorsun ortamı ve kendini. Yav neden hemen her çıkışı kötü anlıyorsun? Ne kazanıyorsun böyle yapınca? Türkiye gerçeklerini görmezlikten gelerek bir yerlere varamazssın, kör döngü gibi etrafında dönersin ama sorunlar devamlı sana bir yerlerden çarpar. Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil ama illada benim gibi düşünmeyen düşman ilan edilmezki.

Birbirinize Hakaret Etmeden Tartısmayı Öğrenmeniz Zor değil . Konu İçerısınde Alakasız Postlar Silindi Tekrarı Halinde Ceza-i İşlem uygulanacak.

Geri