Türklerin Amcaoğulları Kürtler Ve Malazgirt Savaşı

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tarih Tartışmaları
Hatem bak PKK terör örgütü diyorum nice insanları öldürmüş suçsuz günahsız maddi manevi zarar vermiştir diyorum şimdi sana soralım Osmanlı,Timur ,cengizhan,a terörist diyebiliyormusun yoksa senden oldukları için yaptılarıyla övünecekmisin isimlerini çocuklarına alıp verenlere bir çift lafın olacak mı yiyor mu kardeş ??

Yav hala işi yokuşa sokuyorsun. Sen hala beni o arkadaşı doğrudan savunduğumu mu söylemeye çalışıyorsun?
Kardeşim hassasiyet göster ama seçim yapmadan dedim. Daha neden zorluyorsun?
Tabiiki hiç bir insanı savunmadığı bir parti veya hükümet ile özdeşdirmek etik değil ama şimdi senin geturfigin kıyaslamaya insaf derim. Yav terör ve desteklemek suçtur, AKP veya bire başka legal partiyi desteklemek övmek ise ne suçtur ne de ayıp karşılanır. Aradaki farkı çözemiyorsan ne deyim sana.
Doğrudan değil dolaylı savunduğunu söylüyorum.

Kardeşim bak daha önce de söyledim. Kendiniz bunları görmezlikten gelipte başkalarını akpnin yaptıklarına görmezden geliyorsunuz deyince samimiyetsiz oluyorsunuz. Ordu Türk ordusu. Bak akp yi eleştir, her ne kadar akp li gibi gösterseler de değilim. Benim umrumda olmaz eleştirmen. ( Seçmenlerine hakaret etmediğin sürece. Sadece AKP değil diğer partilerin seçmenlerine de) Ama tutup akp yi eleştirip bu yorumu eleştirmezsen ve akabinde de siz bunları eleştirmiyorsunuz dersen iki yüzlü olursunuz.

akp nin teröristlerle yediği bkları eleştirirken diğer partilerin yada şahısların yediği bkları görmezden gelmek samimi değil.

Apo nun heykelını dıkeceğiz diğenlere laf edıyorsunuzda ki haklısınızda o konuda kimse terorıst basının heykelını dıkemez dıkmeyede cesaret edemez o konuda sana katılıyorum

Pekı Terorıst basına Sayın diğenler ve ocalan ıle fıkırlerımız uyusuyor dıyenlere aynı zamanda sehıtlere onlar sehıt değil Onlar kelle diyenlere ve Uc bes mehmet öldü dıye meclisi toplamak ıstemeyenlere Oğluna çürük raporu alip askere gondermeyenlere Oy verenlerı ne yapmalıyız .)
Aponun heykelini dikeceğiz diyen adama oy veren beyni güzel vatandaşların sorunu o.

Hatem bak PKK terör örgütü diyorum nice insanları öldürmüş suçsuz günahsız maddi manevi zarar vermiştir diyorum şimdi sana soralım Osmanlı,Timur ,cengizhan,a terörist diyebiliyormusun yoksa senden oldukları için yaptılarıyla övünecekmisin isimlerini çocuklarına alıp verenlere bir çift lafın olacak mı yiyor mu kardeş ??
Lan daha ilk mesajında bebek katili diyorsunuz ama savaşta olabilir bunlar diyerek bebek katili olarak betimlenen örügütü savundun ya. Ha bak bu konunun ilk mesajlarında hemde. Bu nasıl çarktır böyle? Dön dön durmadınız.

Osmanlı'ya, Timur'a, Cengizhan'a neden terörist diyeyim bu nasıl kafadır? Osmanlı dediğin bir devlettir, imparatorluktur. İşgalci bir devlettir desen anlarım ki bende aynısını söylüyorum. Osmanlının yayılma politikası diye yumuşatılan şey işgal politikasıdır. Ama sen devlete terörist diyemezsin. Adam osmanlı ile pkk yı aynı kefeye koydu ya. PKK nın bugün ne bir amacı ne bir hedefi vardır. Pkk nın bugün var olmasının tek sebebi istikrarsızlık yaratmaktır. Timur dediğin Cengizhan dediğin koskoca imparatorlukların başındaki yöneticilerdir. Sen PKK ya terör örgütü diyeceksin diye ben neden atalarıma terörist diyeyim? Koskoca devlet adamları.

Hep diyorlar bebek katilleri çocukları öldürmüşler bunu dile getirenler savaşta herşey olabiliyor yaşlı genci çocuğu bebeğide zarar görüyor sadece bu hükümet zamanında 30 dan fazla bebek çocuk öldürüldü ordu tarafından bebek katili deyince kimse masum değil şöyle bir olay daha vardı sur daki olaylarda bir hafta cesedi yerde kalan hamşle kadın ardında bodrumda 40 tan fazla kişiyi tarayıp sonra yakanlar oldu pkklıydı diyor onlar kim akksini ve nasıl iddia edebilirdi ki öyle bir imkanda yok yalnız birebir olayın içinde olanlar sivil insanlardı diyor pkklı işte damgasını vurdun mu kimsede sesini çıkarmaz tınlamaz ayrıca orada o gün askeri görevini yapanlar ödülendirildiler daha sonrasında ise fetöden içeri atıldılar sürüldüler ne tuhaf

Yazdığın ilk mesajın ilk paragrafı işte. çarkıfelek oldunuz la iyice çarkıfelek oldunuz.

AKP 2001 yılında ıktıdar oldu . O gunden bu yana kımse PKK -YPG liderlerını kırmızı halı ıle karsılamadı :) Kımse YPG bayrağinı Ankara da dalgalandırmadı.

Aksını İddia Edıyorsan buyur kanıtla eyup`cüğüm :) Bu işler Gs Futbol takımını sevmeye benzemez. Tayyip e Tapmaya benzemez . Bugun Tayyıp Türkıyeden Gıdıyoruz derse sana yemın ederım gidecek yerınız yok. AKP ve Tayyip ı sevdiğiniz Kadar Memleketı sevsenız memleket bu halde olmazdı.

O değilde Senınle bir ıddamız vardı .18 gun oldu hala kanıt bulamadın Eyüp

Kanıt Beklıyorum Bebeğim.
0 terörle mi aldılar vay be

Lan daha ilk mesajında bebek katili diyorsunuz ama savaşta olabilir bunlar diyerek bebek katili olarak betimlenen örügütü savundun ya. Ha bak bu konunun ilk mesajlarında hemde. Bu nasıl çarktır böyle? Dön dön durmadınız.

Osmanlı'ya, Timur'a, Cengizhan'a neden terörist diyeyim bu nasıl kafadır? Osmanlı dediğin bir devlettir, imparatorluktur. İşgalci bir devlettir desen anlarım ki bende aynısını söylüyorum. Osmanlının yayılma politikası diye yumuşatılan şey işgal politikasıdır. Ama sen devlete terörist diyemezsin. Adam osmanlı ile pkk yı aynı kefeye koydu ya. PKK nın bugün ne bir amacı ne bir hedefi vardır. Pkk nın bugün var olmasının tek sebebi istikrarsızlık yaratmaktır. Timur dediğin Cengizhan dediğin koskoca imparatorlukların başındaki yöneticilerdir. Sen PKK ya terör örgütü diyeceksin diye ben neden atalarıma terörist diyeyim? Koskoca devlet adamları.
Nerde savundum la ruh hastası terör nedir önce onu öğren bugün İsrail ABD gibi ülkelere terörist diyorsunuz Almanya’da içinde bunlar bizzat PKK’ya yardım ediliyor neden hala onlarla iş yapıyorsunuz anlamadım teröre karşımısınız yoksa Kürtlerden geldiği için mi sıkıntı senin için

Geri