Türkler işkenceyle müslümanlaştırıldı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
türkler islam'dan önce tek tanrılı bir dine inanmamışlardır.göktanrıcılık semavi din değildir.
''tengri'' tek tanrı değildir, en büyük tanrıdır, zeus gibi.
tengri dışında bir sürü tanrı tanrıça vardır. Kara-Han,Ülgen, Kızagan, Umay (Ayızıt), Mergen gibi..

---------------
ha bak taşlamayacağınızı bilsem mekke islamiyet öncesi pagan dini ve kabe putları konusun da gireceğim ama recmedersiniz.

Kendisini Türk hissetmeyen insanlar, Türklerin kökenleri ile neden uğraşırlar anlamam :cici:

kimmiş o türk olmayan? yok öyle ortaya laf atmak

hadi şimdide türklüğümüzü sidik yarıştırır gibi yarıştıralım kazanan benle oynasın.

benim kafamın arkasında nohut büyüklüğünde türklük simgem var, kimin haddine türklüğümü sorgulamak ?

haha bide resim koymuşlar daha gerçekçi olsun diye :D İlk müslüman Türkler Karahandır koca devlet zorla işkenceyle müslüman yapabilirler mi ? Tabikide hayır .Bunun bir örneği var mesela , Hz.Osmanın ilerleyişini durduran Hazarlı Türklerdir .Ne zorla müslüman olmuşlardır nede zorla işkence görmüşlerdir .Savaşmışlar ve Hz.Osmanı yenmişlerdir .

haha bide resim koymuşlar daha gerçekçi olsun diye :D İlk Türkler Karahandır koca devlet zorla işkenceyle müslüman yapabilirler mi ? Tabikide hayır .Bunun bir örneği var mesela , Hz.Osmanın ilerleyişini durduran Hazarlı Türklerdir .Ne zorla müslüman olmuşlardır nede zorla işkence görmüşlerdir .Savaşmışlar ve Hz.Osmanı yenmişlerdir .
asya hun, göktürk, kutluk, uygur bunlar türk değil tmm mı !!!!

Sizi gidi Kürtler siziii :D
Konu islama saldiri olunca
ülkücülerden daha cok Türkcü oldunuz dimi !

len cok kaypaksiniz hee :D

2014 yılında bile müslümanlık yaymak için kafa kesen oluşumların olduğu dünyada bundan 1000 küsür yıl önce bunun olduğunu inandırmaya çalışmanın alemi yok jack, emin ol senden daha fazla türküm.

Oda senin görüşün Türklere Türk değil diyenin Türklüğünden şüphe duyarım ;)

birader sen dedin ilk türk karahanlılar diye karahanlılar kaç yılında kuruldu bi araştır istersen. karahanlılar ilk müslüman türk devletidir."koca devlet zorla işkenceyle müslüman yapabilirler " demişsin karahanlıları kuran boylardan biri karluklardır karluklar islamiyete geçen ilk boylardandır yani bu devlet kurulurken islamiyeti seçmiştir sonradan zorlama olmamıştır.

gel türklüğümüzü yarıştıralım kim daha fazla türk çıkacak.

benim kafamın arkasında nohut büyüklüğünde türklük simgem var, kimin haddine türklüğümü sorgulamak ?

Öncelikle bana seslenip sonra mesaj değiştirmekte neyin nesi, hiç yakıştıramadım nickine feveran.

Nohut büyüklüğünde olduğundan o Türklük simgesi değildir. Ayrıca simgeyi iyi taşıyamıyorsun ki, Türk kelimesinin daha özel kelime olduğunu bile bilmiyorsun.

Benim haddime ve hissetmeyen dediğime göre üstüne alınan hops atlamış bile.

2014 yılında bile müslümanlık yaymak için kafa kesen oluşumların olduğu dünyada bundan 1000 küsür yıl önce bunun olduğunu inandırmaya çalışmanın alemi yok jack, emin ol senden daha fazla türküm.

kimmis o müslümanligi yaymak icin kafa kesenler?
Isid mi?

Len sen saf degildin bu kadar, hayirdir beynini mi yikadilar.
Isid örgütü üyelerinin Müslüman oldugunu mu sandiniz be gafiller.
Isinize gelince uyanigi, gelmeyince safi oynamayin bilader.

Ben az Türküm, sen cok Türksün tamam :p
Seni bu konuda cok ciddi gördüm fevo, olmuyo ama

aslında mantıklı. arapların zengin olma ve lüks hayat arzusu kaçınılmaz bir gerçek. sırf bu sebepten kendilerince bir din uydurmuş olamazlar mı? islamiyetin arap topraklarında doğması, ilk peygamberden son peygambere kadar tüm peygamberlerin arap asıllı olması, kutsal kitap kuranı kerimin arapça olarak indirilmesi, islamın şartlarından biri olan ve arapları paraya boğan "hacca gitmek" kavramıyla ziyaret edilen kabenin arap topraklarında olması... tüm insanlığın hak din islamiyete ihtiyacı varken, neden hep arap topraklarıyla uğramış Allah?

cahil-caps.jpg

Geri