Türkler işkenceyle müslümanlaştırıldı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
bu din iyimiş buna geçelim gibi bir durum olacağını sanmıyorum, sonuçta her dine inanan ciddi anlamda çok insan var ve hepsinin inanmak için en az senin kadar geçerli nedeni var. bu yüzden tehtid edilme ihtimalleri olağan üstü gözükmüyor bana.

birader sen dedin ilk türk karahanlılar diye karahanlılar kaç yılında kuruldu bi araştır istersen. karahanlılar ilk müslüman türk devletidir."koca devlet zorla işkenceyle müslüman yapabilirler " demişsin karahanlıları kuran boylardan biri karluklardır karluklar islamiyete geçen ilk boylardandır yani bu devlet kurulurken islamiyeti seçmiştir sonradan zorlama olmamıştır.

gel türklüğümüzü yarıştıralım kim daha fazla türk çıkacak.

Evet ilk müslüman türk devletidir bunu biliyorum ve zaten ben öyle yazmak istedim tekrar okuduğumdada düzelttim .Benim yazma amacımda düşüncemde İlk müslüman Türk devletiydi ama oraya eksik yazmışım zaten hatamı sen demeden ben düzeltmiştim ;) Seninle hertürlü Türklüğümü yarıştırırım içimdeki milliyetçilik duygum yeter emin ol .Sana İskitlerden Türkiye Cumhuriyetine kadar tek tek sayarım Türklerin kurduğu beylikleri devletleri toplulukları tüm özellikleriyle .Benim okuduğum dersi bana mı öğreteceksin ki zaten ben bunu ders olarak görmüyorum ben bunu Atalarıma olan saygım , Atalarıma duyduruğum gurur için ,atasızlar utansın diye öğreniyorum ;)

Evet ilk müslüman türk devletidir bunu biliyorum ve zaten ben öyle yazmak istedim tekrar okuduğumdada düzelttim .Benim yazma amacımda düşüncemde İlk müslüman Türk devletiydi ama oraya eksik yazmışım zaten hatamı sen demeden ben düzeltmiştim ;) Seninle hertürlü Türklüğümü yarıştırırım içimdeki milliyetçilik duygum yeter emin ol .Sana İskitlerden Türkiye Cumhuriyetine kadar tek tek sayarım Türklerin kurduğu beylikleri devletleri toplulukları tüm özellikleriyle .Benim okuduğum dersi bana mı öğreteceksin ki zaten ben bunu ders olarak görmüyorum ben bunu Atalarıma olan saygım , Atalarıma duyduruğum gurur için ,atasızlar utansın diye öğreniyorum ;)

kaç cm türklüğün cnm .s.s.s sende daha çok arap milliyetçiliğini görüyorum. söz konusu olayı tam tersi şekilde yazılmış olsa türk milliyetçiliğinden eser kalır mıydı acaba? iskitlerden türkiye cumhuriyetine kadar tüm boyları tarih dersi alan herkes sayıyor be gülüm önemli olan okulda öğrendiklerinle yetinmeyip biraz tarih araştırmak.

kaç cm türklüğün cnm .s.s.s sende daha çok arap milliyetçiliğini görüyorum. söz konusu olayı tam tersi şekilde yazılmış olsa türk milliyetçiliğinden eser kalır mıydı acaba? iskitlerden türkiye cumhuriyetine kadar tüm boyları tarih dersi alan herkes sayıyor be gülüm önemli olan okulda öğrendiklerinle yetinmeyip biraz tarih araştırmak.

Ah be biraderim ne güzelde ölçtüm öyle tam sana yakışır şekilde :) Araştırma yetin olduğuna emin misin ? Çünkü araştıran insanın önyargısı olmaz ve bu sende fazlaca var .Benim hakkımda beni zerre kadar bilmeden yorum yapman önyargılı olduğunu gösteriyor .Bu yüzden seninle bu konu hakkında konuşmak vakit kaybından başka birşey olmucak .

Diğer arkadaşlarıma gelince ,

6500 yıllık bir tarihi olan Türkler bu güne kadar kime boyun eğmiştir ?
Türkler istemedikçe hiç bir insani güç Türkleri müslüman yapamaz ...
Bu güne kadar kimseye boyun eğmeyen Türkler Araplarada boyun eğmemiş hatta islamın koruyuculuğunu yapmıştır .Dediğim gibi Hz.Osman döneminde arapların yayılmacı politikasına boyun eğmenyen Türkler arap akınlarını durdurmuştur (Hazarlar)

Çok uzun la bu. Gerçi konuyu biliyorum ben :)

Kaynağı belli olmayan yazıyı okumadım bile.

Talas savaşı kısmına güldüm.
Şuraya bir talkan katliamı bıraktım gidiyorum .

hikayeler:D

[YOUTUBE]73-OpLWHX_s[/YOUTUBE]

eskiden buralar hep dutluktu

Geri