Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
biraz fazla para görünce dayanamamıştır baban
Para istedi, bozuk yok diye vermedim. Arapca acitasyonlar yapti bakti olmuyor turkce olarak kufur etmeye basladi :T:
Benide çingene bebesi kandırdı. El kadar çocuk abi suriyeden geldik 30 kişi kalıyoruz 2 odalı ewde gözleri dolmaya başladı parayı verdim gitti. Sonradan bu cocuk türkçe nasıl konuşuyor lan diye düşünüyorken, kandırıldığımı anladım. Hep kandırıyolar duygularımla oynuyolar . :@
Fakir,fukara çoluk çocuğun çektiği zulme üzüntümü bir kenara koyacak olursam ;
Bunların gelmesiyle birlikte G.Antep başta olmak üzere kiralar arttı ! Öte yandan adamların birikmişi var belediyenin sayesinde parayı basıp dükkan açıyor bizim Türk esnafına rakip oluyor. Hatay'da okul çıkışları,hastanelerde kızlara hemşirelere yapılan tacizleri duyuyoruz. Şuan aklıma gelmeyen daha çok olumsuz olay vardı.
Velhasıl evli evine köylü köyüne !
Bok gibi parası olan Arap ülkeleri bi zahmet din kardeşlerine sahip çıksın birazda !
En çok üzüldüğüm nokta, biz bunları dile getirdiğimiz için müslümanlığımız sorgulanıyor.
Muslumanligi geç vicdanimizi sorguluyolar ha birde onlar orda can veriyor siz burda gülüp egleniyosunuz tatillerde keyif yPiyosunuz vicdaniniz nasıl rahat diyenler bile oluyor