Türkiye'ye Gelen Suriyeliler Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Konu sahibi son olarak 3321 gün önce görüldü
biraz fazla para görünce dayanamamıştır baban

Benim bi arkadaşımın tanıdığı suriyeli çok iyiler diye yorumu aradı gözlerim

taksimde elinde bayrak dolaşana su sıkıyolar
şimdi suriyeliler işgal etti, milletin yolunu kesiyo, polis müdahalede bulunamıyor :D

Cebimdeki bozuk paralar bitiyo hımınaa . :@

kendimi mülteciymiş gibi hissediyorum sokağa çıkınca.

Para istedi, bozuk yok diye vermedim. Arapca acitasyonlar yapti bakti olmuyor turkce olarak kufur etmeye basladi :T:

Para istedi, bozuk yok diye vermedim. Arapca acitasyonlar yapti bakti olmuyor turkce olarak kufur etmeye basladi :T:

Benide çingene bebesi kandırdı. El kadar çocuk abi suriyeden geldik 30 kişi kalıyoruz 2 odalı ewde gözleri dolmaya başladı parayı verdim gitti. Sonradan bu cocuk türkçe nasıl konuşuyor lan diye düşünüyorken, kandırıldığımı anladım. Hep kandırıyolar duygularımla oynuyolar . :@

Fakir,fukara çoluk çocuğun çektiği zulme üzüntümü bir kenara koyacak olursam ;
Bunların gelmesiyle birlikte G.Antep başta olmak üzere kiralar arttı ! Öte yandan adamların birikmişi var belediyenin sayesinde parayı basıp dükkan açıyor bizim Türk esnafına rakip oluyor. Hatay'da okul çıkışları,hastanelerde kızlara hemşirelere yapılan tacizleri duyuyoruz. Şuan aklıma gelmeyen daha çok olumsuz olay vardı.

Velhasıl evli evine köylü köyüne !
Bok gibi parası olan Arap ülkeleri bi zahmet din kardeşlerine sahip çıksın birazda !

Belirlenen Kamplarda Kalanları İçin Birşey Demiyorum Ama Allah Adını Ağzına Alıpta İnsanlardan Para Toplamaya Çalışmaları Yanlış.Devlet Zaten Sana Talep Ettiğin Doğrultuda Para Veriyor.

Birde Bi Bakıma Acıyorum , Haberlerde Görüyoruz Suriyeli Kadınlara İş Diye Tecavüz Edenleri . Çok Düşük Ücretle Çalıştırılan Suriyelileri..Yazık Diyorum.. Allah Yardımcıları Olsun , Tabiki Bizimde..

Kendileri için yapılan kamplarda kalmalarından yanayım. Orada daha sağlıklı koşullar altında kalmak varken ne diye Ankaraya kadar gelirsin ki ? Büyükşehir belası ben bile bazen kaçıp gitmek istiyorum. Meydanlarda dilenmek, akşam da bulduğun ilk kuytu yerde yatmak ne derece doğru ? O kamplarda kalsanız, ölür müsünüz? Hadi kendilerine acımıyorlar, o küçücük el kadar sabîlere de mi acımıyor bunlar.. Müslüman kardeştir, kardeşimizdir ama iki tarafın iyiliği için de kendileri için olan yerlerde kalmalılar, diye düşünüyorum ben.

Geçen biri para istedi yanımda yiyecek bişeyler vardı onu verdim yere attı gel de acı arkadaş

En çok üzüldüğüm nokta, biz bunları dile getirdiğimiz için müslümanlığımız sorgulanıyor.

Benide çingene bebesi kandırdı. El kadar çocuk abi suriyeden geldik 30 kişi kalıyoruz 2 odalı ewde gözleri dolmaya başladı parayı verdim gitti. Sonradan bu cocuk türkçe nasıl konuşuyor lan diye düşünüyorken, kandırıldığımı anladım. Hep kandırıyolar duygularımla oynuyolar . :@

O yalan klasiklesti nasıl yedin :D

Fakir,fukara çoluk çocuğun çektiği zulme üzüntümü bir kenara koyacak olursam ;
Bunların gelmesiyle birlikte G.Antep başta olmak üzere kiralar arttı ! Öte yandan adamların birikmişi var belediyenin sayesinde parayı basıp dükkan açıyor bizim Türk esnafına rakip oluyor. Hatay'da okul çıkışları,hastanelerde kızlara hemşirelere yapılan tacizleri duyuyoruz. Şuan aklıma gelmeyen daha çok olumsuz olay vardı.

Velhasıl evli evine köylü köyüne !
Bok gibi parası olan Arap ülkeleri bi zahmet din kardeşlerine sahip çıksın birazda !

Öyle ya balkona bile rahat çıkamaz oldum karşıda oturan suriyeliler yüzünden

En çok üzüldüğüm nokta, biz bunları dile getirdiğimiz için müslümanlığımız sorgulanıyor.

Muslumanligi geç vicdanimizi sorguluyolar ha birde onlar orda can veriyor siz burda gülüp egleniyosunuz tatillerde keyif yPiyosunuz vicdaniniz nasıl rahat diyenler bile oluyor

Muslumanligi geç vicdanimizi sorguluyolar ha birde onlar orda can veriyor siz burda gülüp egleniyosunuz tatillerde keyif yPiyosunuz vicdaniniz nasıl rahat diyenler bile oluyor

He deyip geçiyorum öyle kişilere, tartışmaya değmez. Vicdanımızı, inancımızı çıkar ilişkisi üzerine kurmuyoruz Allah'a şükür. Öyle kişiler olayı sığ düşünceyle yorumluyor olaya geniş çapta bakmıyorlar. Her şeyden önce ülkemiz önemli bunun farkına varsınlar artık, dünya liderliğine soyunup kapasitemizi aşan olaylara girmemeliyiz. Director hocamın dediği gibi Kıblesi Amerika olan, seccadesi amerikan doları olan arap ülkeleri neden kapılarını açmıyor bunu çok merak ediyorum.

Geri