Türkiye'nin yolgeçen hanı olması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bunlar yakında parti kurar, MHP'den daha çok oy alır lahdşkas

Yahu harbi yemin ederim kör cahilsin. Bizimle onları ne hakla karşılaştırıyorsun. Biz vatanımızımi sattık annemizi kız kardeşimizi oradami bıraktık. Biz oraya çalışmak için gittik.Ancak bunlar ülkelerini ailelerini savaşta bırakıp buraya gelip yerleşen vatansizlar ama nedense bayramda ülkelerine gidip tatil yapan adamlar madem ulkelerinde savaş var neden bayram tatiline Suriye'ye gidiyorlar madem tatile gidiyorlar bizim ülkemizde neden sağlıkta eğitimde sosyal yardımda kirada vs gibi söz konusu şeylerden faydalanıyor bunlar. Bunlar geldi ülkede huzursuzluk baş gösterdi ekonomi dibe vurdu hırsızlık tecavüz gaps gibi olaylarda artış oldu. Şimdi bunlar kaçak yollarla gelip burada senin benim vergimle keyf yapacaklar ben gidecem onların harcadığı suyu onların harcadığı elektirigi doğalgazı ulaşımı kendi cebimde her ay zamlı odeyecem turist gidiyormuşuz su lafa bak adamlar deniz kenarında nargile içiyorlar keyf catiyorlar. Sokakta gezen Genç kızlarımıza ailelerimize sarkıntılık yapıp benim vergimle benim paramla buradaki gerek dolmuş gerekse otobüsteki yaşlılarımıza saygısızlık yapıyorlar.
Sende gelmişsin onları burada bize savunuyorsun. Sende haklısın denize düşen yılana sarılır tabiki savunun tabiki vatandaşlık verin çünkü tek umidiniz vatandaşlık verdiğiniz o vatansız Suriyeliler kaldı.
ATATÜRK'un bir lafı ile kapatıyorum
Geldikleri gibi gidecekler
Eskiden biz de hep Almanya'ya giderdik. Turist gider iz kaybettirirdik. Onlar da Polisine talimat verirdi, hasat mevsimi geçene kadar Türklere kör olun diye. Bizimkileri kayıtsız ve ucuz işçi olarak çalıştırır, ve sonra da yurt dışı ederlerdi.

Bizimkiler de dönerken Çamaşır makinasını, buz dolabını, Televizyonunu oradan satın alıp, binek otomobile tıklım tıklım yükler, Türkiye'ye getirirlerdi. Ford Granada'lara bindiğimizde gemiye bindik sanırdık. Bizim o zamanları Hacı Murat ve Reno 12 lerimiz vardı. (Avrupa'nın çöpleri)

Zaman değişti.

ülkemizi iyice dingonun ahırına çevirdiler ve yeni gelenler arasında bir tane kadın çocuk yaşlı yok.
kemal doğulu iç sesimiz olmuş: hepinizin a ve k defolun ülkemizden….

kendi ulkemizde kendi paramizla yabancı olduk

20210810_200835.jpg

Talibandan kactilarsa bu adamlar neden Taliban bayrağı aciyorlar?

Tayy ip geçenlerde bu kanı bozuk ülkesini satmışlara 300mt kare ev verelim diyordu, kendi vatandaşları 90mt2 evi zor bulurken :)
İki yıl önce taşınırken emlakçının biri ''dubleks bir ev var, bakabilirsiniz. Fakat şu an Suriyeliler var, çıkacaklar ''dedi.
Sırf merakımdan gezmek istedim. İçeride 7-8 kişi vardı. Evin her yanı pislik içinde, boyasan badana yapsan bile kolay düzelmeyecek haldeydi.
Keza kendi durumları da öyle, kadın erkek iç içe ahır gibi kullanılıyordu.
Tabi dubleks de yetmez onlara, 300 metre karede ağırlamalı.

İki yıl önce taşınırken emlakçının biri ''dubleks bir ev var, bakabilirsiniz. Fakat şu an Suriyeliler var, çıkacaklar ''dedi.
Sırf merakımdan gezmek istedim. İçeride 7-8 kişi vardı. Evin her yanı pislik içinde, boyasan badana yapsan bile kolay düzelmeyecek haldeydi.
Keza kendi durumları da öyle, kadın erkek iç içe ahır gibi kullanılıyordu.
Tabi dubleks de yetmez onlara, 300 metre karede ağırlamalı.
Şu söylediklerinde o kadar çok haklısın ki her satırın altına imzamı atarım. Artık biz mülteci onlar ülkenin sahibi oldu her yerdeler. Ve dediğin gibi bir evde minimum 7 kişi kalıyorlar ahır gibi kullanıyorlar.

Bunları savunanlar yarın bir gün karınız kızınız caddede yürüyemeyecek hale geldiğinde sorarım ben size bunu sıkıyorsa karınızı Esenyurt sokaklarında bir gezdirin tek başına bakın neler oluyor hele bide yazlık kıyafetler varsa üstünde bu ibnelerin yüzünden insanlar sahilde bile rahatça oturamıyor yallah ülkelerine dönsünler..
Bunları savunanlar yarın bir gün karınız kızınız caddede yürüyemeyecek hale geldiğinde sorarım ben size bunu sıkıyorsa karınızı Esenyurt sokaklarında bir gezdirin tek başına bakın neler oluyor hele bide yazlık kıyafetler varsa üstünde bu ibnelerin yüzünden insanlar sahilde bile rahatça oturamıyor yallah ülkelerine dönsünler..
Esenyurttan daha kötüsü aksaraydır. Yemin ederim sıradan pantolon bluz giydiğim halde iki erkek aynı anda yaklaştı yanıma para saymaya başladılar. En tuhafı ikisi bir birine girdi ilk ben yaklaştım diye. Ulan ben o*pu muyum? Polisleri topladım oraya kıyamet kopardım resmen. Arapça bişeyler dediler tam anlamadım ama para saymalarından belli ne istedikleri it milletinin. Aksarayda bu şerefsizler yüzünden yürümek imkansız. Ya rusça laf atıyorlar ya arapça.

Geri