Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tipik bir Faşistsin. Farkındamısın bilmiyorum.İnternetten tepki vermekle olmuyor. Sokağa inilmeli gereken yapılmalı
Eskiden biz de hep Almanya'ya giderdik. Turist gider iz kaybettirirdik. Onlar da Polisine talimat verirdi, hasat mevsimi geçene kadar Türklere kör olun diye. Bizimkileri kayıtsız ve ucuz işçi olarak çalıştırır, ve sonra da yurt dışı ederlerdi.
Bizimkiler de dönerken Çamaşır makinasını, buz dolabını, Televizyonunu oradan satın alıp, binek otomobile tıklım tıklım yükler, Türkiye'ye getirirlerdi. Ford Granada'lara bindiğimizde gemiye bindik sanırdık. Bizim o zamanları Hacı Murat ve Reno 12 lerimiz vardı. (Avrupa'nın çöpleri)
Zaman değişti.
Tipik bir Faşistsin. Farkındamısın bilmiyorum.
hataylı olduğunu yazmışlar… bence ışidli
ülkemde hataylı istemiyorum.hataylı olduğunu yazmışlar… bence ışidli
İki yıl önce taşınırken emlakçının biri ''dubleks bir ev var, bakabilirsiniz. Fakat şu an Suriyeliler var, çıkacaklar ''dedi.Tayy ip geçenlerde bu kanı bozuk ülkesini satmışlara 300mt kare ev verelim diyordu, kendi vatandaşları 90mt2 evi zor bulurken![]()
Şu söylediklerinde o kadar çok haklısın ki her satırın altına imzamı atarım. Artık biz mülteci onlar ülkenin sahibi oldu her yerdeler. Ve dediğin gibi bir evde minimum 7 kişi kalıyorlar ahır gibi kullanıyorlar.İki yıl önce taşınırken emlakçının biri ''dubleks bir ev var, bakabilirsiniz. Fakat şu an Suriyeliler var, çıkacaklar ''dedi.
Sırf merakımdan gezmek istedim. İçeride 7-8 kişi vardı. Evin her yanı pislik içinde, boyasan badana yapsan bile kolay düzelmeyecek haldeydi.
Keza kendi durumları da öyle, kadın erkek iç içe ahır gibi kullanılıyordu.
Tabi dubleks de yetmez onlara, 300 metre karede ağırlamalı.
Bunları savunanlar yarın bir gün karınız kızınız caddede yürüyemeyecek hale geldiğinde sorarım ben size bunu sıkıyorsa karınızı Esenyurt sokaklarında bir gezdirin tek başına bakın neler oluyor hele bide yazlık kıyafetler varsa üstünde bu ibnelerin yüzünden insanlar sahilde bile rahatça oturamıyor yallah ülkelerine dönsünler..
Esenyurttan daha kötüsü aksaraydır. Yemin ederim sıradan pantolon bluz giydiğim halde iki erkek aynı anda yaklaştı yanıma para saymaya başladılar. En tuhafı ikisi bir birine girdi ilk ben yaklaştım diye. Ulan ben o*pu muyum? Polisleri topladım oraya kıyamet kopardım resmen. Arapça bişeyler dediler tam anlamadım ama para saymalarından belli ne istedikleri it milletinin. Aksarayda bu şerefsizler yüzünden yürümek imkansız. Ya rusça laf atıyorlar ya arapça.Bunları savunanlar yarın bir gün karınız kızınız caddede yürüyemeyecek hale geldiğinde sorarım ben size bunu sıkıyorsa karınızı Esenyurt sokaklarında bir gezdirin tek başına bakın neler oluyor hele bide yazlık kıyafetler varsa üstünde bu ibnelerin yüzünden insanlar sahilde bile rahatça oturamıyor yallah ülkelerine dönsünler..