Türkiye'nin yolgeçen hanı olması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bunları savunanlar yarın bir gün karınız kızınız caddede yürüyemeyecek hale geldiğinde sorarım ben size bunu sıkıyorsa karınızı Esenyurt sokaklarında bir gezdirin tek başına bakın neler oluyor hele bide yazlık kıyafetler varsa üstünde bu ibnelerin yüzünden insanlar sahilde bile rahatça oturamıyor yallah ülkelerine dönsünler..

mülteciler bile sınırı geçmenin bu kadar kolay olacağını düşünmüyorlardı. ülkeye girişte sorun yaşayabiliriz, bir an önce geçelim diyerek sınır köylerine koşarak giriyorlar ama bakıyorlar ki ne kontrol var, ne polis, ne jandarma. gerçekten tam dingonun ahırı.

şu görüntülere bak, zombi istilası sanki

Tayy ip geçenlerde bu kanı bozuk ülkesini satmışlara 300mt kare ev verelim diyordu, kendi vatandaşları 90mt2 evi zor bulurken :)

Doğru bir tespit.
Ayrıca Süleyman Soylu'ya katılıyorum. Dalga geçmiyorum, cidden katılıyorum. Çünkü kendisi kaçak göçten bahsediyor. Son zamanlarda ülkemize giren binlerce göçmen kaçak girmiyor, devletin rızası ile birlikte kontrollü bir şekilde ülkemize kabul ediliyor.
Devletin kontrolü altında sürüler halinde ülkemize giren insanlara kaçak diyebilir miyiz? Bu arada devletin kontrolü altında derken bir düzenden bahsetmiyorum, göz göre göre sınırlardan geçmelerine müsaade edilmesinden bahsediyorum.

Geri