Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunları savunanlar yarın bir gün karınız kızınız caddede yürüyemeyecek hale geldiğinde sorarım ben size bunu sıkıyorsa karınızı Esenyurt sokaklarında bir gezdirin tek başına bakın neler oluyor hele bide yazlık kıyafetler varsa üstünde bu ibnelerin yüzünden insanlar sahilde bile rahatça oturamıyor yallah ülkelerine dönsünler..
mülteciler bile sınırı geçmenin bu kadar kolay olacağını düşünmüyorlardı. ülkeye girişte sorun yaşayabiliriz, bir an önce geçelim diyerek sınır köylerine koşarak giriyorlar ama bakıyorlar ki ne kontrol var, ne polis, ne jandarma. gerçekten tam dingonun ahırı.
Doğru bir tespit.
Ayrıca Süleyman Soylu'ya katılıyorum. Dalga geçmiyorum, cidden katılıyorum. Çünkü kendisi kaçak göçten bahsediyor. Son zamanlarda ülkemize giren binlerce göçmen kaçak girmiyor, devletin rızası ile birlikte kontrollü bir şekilde ülkemize kabul ediliyor.
Devletin kontrolü altında sürüler halinde ülkemize giren insanlara kaçak diyebilir miyiz? Bu arada devletin kontrolü altında derken bir düzenden bahsetmiyorum, göz göre göre sınırlardan geçmelerine müsaade edilmesinden bahsediyorum.