Türkiye’nin en çok sevilen çorbası belli oldu

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yemek Tarifleri
Konu sahibi son olarak 1203 gün önce görüldü
@Süreyya hanıma bak ya, hayatta yapılacak onca şey varken, gelmiş burada kelle paça kötüleyen kişilere kalp veriyor :)
Bu boş konuları bırakıp ilişkimizi gözden geçirsek diyorum..
Hayır yani şu an açılmış İslami bir konu var, sen gelmiş burada kelle işiyle uğraşıyorsun..
Süreyya hanımcığım, çok güzelsin.
Valla Run su hitabet sanatina hayranim.
Iltifat ile birlikte laf sokmak.ddd

Olm çorba dediğin ezogelindir. Hayvanların tırnağindan derisinden yapılan şeye çorba denmez. İçene de sıcak bakmam. Konuşmam. Samimi olmam.

Aaaa kelleye işkembeyeee herkes burun kıvırmışşş çoh severim xd
diğer çorbalarla aram pek yok :D

Tavuk suyu çorbası ve Arabaşı çorbası favorilerim. Arabaşı çorbası çok bilinen bir çorba değildir ama acı - ekşi tadıyla farklı bir lezzettir.

Şifa şifa arkadaşlar ben severim hastayken dobarlar beni hemen :D

Evde tavuksuyuna yeşil biberli domatesli havuçlu şehriye çorbasını kendimi hasta hissedersem yapıyorum . Almi mercimeği çok güzel yapıyor geldikçe yapar. Tarhana çorbasını da iyi yapıldıysa severim .

Hicbir guc ve hicbir hatir icinde sakatat olan bir yemegi bana yediremez.

Benim icin

1) Tavuk corbasi
2) Mercimek corbasi
3) Domates corbasi

Siralama bu sekildedir.

Yoğurt çorbası, bamya çorbası, arabaşı çorbası, eh işte olaraktan da domates ve biberli şehriye çorbası..

kelle paça şiddet içeriyor hissi uyandırdığı için birinci sırada olmuştur. kelleyi kopar paçayı böl falan... pislikler.
ülkenin sevdiği çorba bile korkunç. benim araştırmam daha güzel...
1) domates
2) mantar
3) mercimek
4) brokoli
5) yayla
(sıralama değişebilir)

Kelle paça nın birinci çıkması bize Türkiye'de Sevişim adlı olgunun ne kadar nadiren gerçekleştiği hususunda ipuçları vermektedir zira kelle paça içen insanlar o gün asla sevişim içerisinde olamazlar doğrusu.

En sevilen çorba Mercidâbık çorbasıdır ve bu çorba ilk olarak Mercidâbık Muharebresi'nin 3. saatinde "beyler biraz mola" anonsu sonrasında Osmanlı tarafından içilmiştir. Mercidâbık çorbası güç kuvvet verir, tok tutar, bu avantajdan dolayu Memlükler Osmanlı karşısında tarumar olmuştur.

Bence tarhana olmalıydı kele paça ıyykk sevmiyorum yA ama ilk üçte olduğu doğrudur

Geri