Türkiye’nin en çok sevilen çorbası belli oldu

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yemek Tarifleri
Konu sahibi son olarak 1202 gün önce görüldü
Bizin kiraci yapardı anneme getiriyordu biz asla yemeyiz o ne ya, annem daha çok Karadeniz'li oldugundan galiba çok sever böyle otlu yemekleri:)
bizimkiler de cok sever. lahana corbasini da mesela :d artik bizim oralardan olmayan kisiler misafirlige gelince baska seyler hazirliyoruz. ya bi cocuk vardi. cok guldurmustu beni. iki damlalik lahana corbasini icememisti. utana utana 'ben icemeyecegim bundan daha fazla' demisti. cok tatliydi :p

Sakatat yiyemiyorum.
Kokoreç i küçükken kıyma zannedip yemisligim var.
Hoşuma gitmişti yalan yok .
Yiyebilen yesin bolca aşırı saglikli

kelle paça çorbasının lezzeti yapana göre çok değişiyor ve mutfağımızın gündelik çorbalardan biri değil. yayla, ezo, tarhana ve mercimek ise öyledir. evinizde, misafir olduğunuz evde, her an her yerde karşınıza çıkma şansı vardır. hepsi de tam bir fiyat performans canavarı. favorim yayla çorbası (bizde ayran çorbası da denir) ama mercimek de pul biberle harika olur.

biriniz de tavuk suyu dememişsiniz yazık. burjuva içlik brokoli demiş hemen fkjksk ördek roll da yiyorsundur sen allah bilir.

mercimek, tarhana, yayla. son zamanlar favorim tavuk suyu çorbası. gerisi boş. bir de çorba hafif olmalı. ana yemek gibi içine onlarca şey atılmamalı.

Kelle paça mı?
İsmini bile duymam suratımı ekşitmeme yetiyor.

Kelle-paça ve işkembe asla.
En sevdiğim domates çorbası, sonra yayla, mercimek.:)

Mercimek çorbasına yanına 1 tane ekmek göm turşu biberle <3

Mercimek garanticilerin isi sanirim. Bende domates corbasini cok severim. Temiz kelle pacada lezzetli ama herkesin midesi kaldirmiyor tabi.

@Süreyya hanıma bak ya, hayatta yapılacak onca şey varken, gelmiş burada kelle paça kötüleyen kişilere kalp veriyor :)
Bu boş konuları bırakıp ilişkimizi gözden geçirsek diyorum..
Hayır yani şu an açılmış İslami bir konu var, sen gelmiş burada kelle işiyle uğraşıyorsun..
Süreyya hanımcığım, çok güzelsin.

Geri