Türkiye'de TikTok kullanmayanların oranı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sosyal medya hesaplarının hiçbirine ihtiyaç duymuyorum çünkü tanımadığım insanların yaşamı beni ilgilendirmiyor ayrıca bilgi kirliliği çok fazla olduğu için de zaman kaybı olarak görüyorum.

TikTok ise başlı başına sorunlu bir mecra ve hiçbir faydası yok.
Forum a nasıl başladın

mevcut forum üyeliğimi sildirip tüm benliğimle tiktoka üye olmama cidden az kaldı...... herkesin birbirinden kırinç olduğu 2010-2015 ara dönemi forumlarına benziyor aynı......

Son düzenleme:
yaş ilerledikçe sadeleşme perileri geliyor bana aksine.
bundan birkaç sene önce şu gönderimi, şu fotomu düzenleyim diye düşünürken şimdi 0 gönderi ile instada fake gibi takılıyorum. tiktoku indirmedim, muhakkak faydalı şeyler de vardır ancak faydalı şeyleri de oradan sağlamam gerektiğini düşünmüyor ve bu sebeple indirmeyi planlamıyorum. eski ekşi olsaydı hoş bütün bunlara gerek kalmazdı. gündem takibi açısından twiti yeterli bulup inzivaya çekilesim var.

her çarşamba günü turkcell çarkım ısrarla 12 saatlik 1gb tiktok kullanımı için internet verse de aklımı çelemedi… hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum. twitter benim için yeterli..

Yakışıklı güvenlikten sonra yeni karakter açıldı: ilahici skdjdjdjjfdkdm

yuGmcQ.jpeg

yaş ilerledikçe sadeleşme perileri geliyor bana aksine.
bundan birkaç sene önce şu gönderimi, şu fotomu düzenleyim diye düşünürken şimdi 0 gönderi ile instada fake gibi takılıyorum. tiktoku indirmedim, muhakkak faydalı şeyler de vardır ancak faydalı şeyleri de oradan sağlamam gerektiğini düşünmüyor ve bu sebeple indirmeyi planlamıyorum. eski ekşi olsaydı hoş bütün bunlara gerek kalmazdı. gündem takibi açısından twiti yeterli bulup inzivaya çekilesim var.
Yanlışlık oldu, özür.

Son düzenleme:
Yılda birkaç kafam eserse foruma gelirim, bir de sözlüklerde yazarım, onun dışında instoşmuş bilmem neymiş sosyal medyam yok, TikTok u para versen indirmem telefona.

Çok şükür %7lik kısıma girdiğim için bugün de gururlandık :d

Ben izlemek için bile olsa üyeliği reddedeceğim. Zaten twittera da yüklüyorlar aşırı cringe’leri. Ne gerek var? Kfjfjjf

Geri