Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayır leftyciğim, nasıl ki orayı da güzelleştirenler varsa burayı da güzelleştirenler var… durduk yere aklıma tiktok getirdiniz, bakayım bi ara napıyor repçi azizeForumu da bırak o zaman diyorsun bu durumda...
Forum a nasıl başladınSosyal medya hesaplarının hiçbirine ihtiyaç duymuyorum çünkü tanımadığım insanların yaşamı beni ilgilendirmiyor ayrıca bilgi kirliliği çok fazla olduğu için de zaman kaybı olarak görüyorum.
TikTok ise başlı başına sorunlu bir mecra ve hiçbir faydası yok.
Sosyal medya platformları hiç yoktu ve forumlar da nitelikli birer tartışma / paylaşım alanıydı.Forum a nasıl başladın
Asla@melnur kullanıyordur
Ne kullanıyorsun
WhatsApp dışında hiç bir şey. Ne Facebok, ne Tiktok ne de başka bir saçmalıkNe kullanıyorsun
Yanlışlık oldu, özür.yaş ilerledikçe sadeleşme perileri geliyor bana aksine.
bundan birkaç sene önce şu gönderimi, şu fotomu düzenleyim diye düşünürken şimdi 0 gönderi ile instada fake gibi takılıyorum. tiktoku indirmedim, muhakkak faydalı şeyler de vardır ancak faydalı şeyleri de oradan sağlamam gerektiğini düşünmüyor ve bu sebeple indirmeyi planlamıyorum. eski ekşi olsaydı hoş bütün bunlara gerek kalmazdı. gündem takibi açısından twiti yeterli bulup inzivaya çekilesim var.