Türkiye'de TikTok kullanmayanların oranı

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Kızması bile çok tatlı hey Allahım Sjsjs
Tiktok kötü bir platform ben izlemiyorum ilk çıktığı sene yükledim 1 gün tutmadan sildim şimdi daha kötüleşti ve sürekli fenomenler ölüyor çünkü kötü bir bataklık orası. Ayrıca twet ve instada yüklemiyorum kullanmıyorum hatta hiç kullanmadım desem yeridir. İnsanların birbiri ile her anlamda savaş ettiği ve nispet yaptığı insanların birbirine özendiği psikolojiyi bozan platformlar onlar. Bu benim tercihim kimseyle yarış yapıp kendimi yoramam böyle iyi hissediyorum bu tür sosyal medyalar insan psikolojisini olumsuz yönde etkiliyor ek olarak Müge ve diğer programları da izlemiyorum gerek yok yani. :bahar:

• Öpücük
Tepkiler: W
Tiktok'un bir entelektüel ve zeki görünme aparatına evrilmesine bayılıyorum. Tiktok ile ilgili her muhabbette birileri muhakkak altını en koyu kırmızı ile çizerek asla kullanmadığını ve hiçbir zaman da kullanmayacağını vurgular. İçten içe bununla gurur duyarak etrafındakilerden bir tebrik, ne bileyim bir aferin bekler. Tiktok kullanmak yedi büyük günahtan biri değil ve kullanıldığında kimse daha az zeki ne bileyim daha az entelektüel olmuyor. Ben Tiktok ve Instagram kullanmıyorum ama bunu daha zeki görünmek ne bileyim "Bak biz de böyle entelektüeliz anladın mı?" falan demek için demiyorum. Bana pek hitap etmiyor ikisi de ama Twitter'da çok keyifli ve faydalı Tiktok videoları paylaşan hesapları keyifle takip ediyorum.

uygulama olarak kullanmıyorum ama diğer sosyal medya platformlarında önüme düşen videoalara bir göz atıyorum. hiçbirini yapmasam bile yabani sayesinde kullanıyor kadar oluyorum… TŞK YABANİ….

Hiç hesap açmadım ama indirmiştim uygulamayı. Oggy merak ettirttiriyor arada sjsj bunun gibi merak ettiğim zamanlarda girip bakıyorum onun dışında insta yetiyor

Maşallah forumda kimse kullanmıyormuş xd
Hepsi alim hepsi allame hepsi beyzade

• Beğenmedim
Tepkiler: ne
eskiden msn vardı
cam var mı cam

tiktok kara para aklayan fenomen ağı gibi

tiktok kullananla dialoğumu keserim

• Alkış
Tepkiler: ne
İnsta da kapaticam.
Twitter daha iyi gibi kitle olarak.

Sosyal medya hesaplarının hiçbirine ihtiyaç duymuyorum çünkü tanımadığım insanların yaşamı beni ilgilendirmiyor ayrıca bilgi kirliliği çok fazla olduğu için de zaman kaybı olarak görüyorum.

TikTok ise başlı başına sorunlu bir mecra ve hiçbir faydası yok.

İnsta da kapaticam.
Twitter daha iyi gibi kitle olarak.
İnstagram daha çok gösteriş ve şatafat için kullanılıyor ünlü ve zengin kitle tarafından. Twitter bir nebze daha düşünce üretiliyor.
Tiktok kullananı eleştiremem ancak çok sayko bir ortam ya hksnsn
Tiktok kullanmıyoruz ama çokça maruz kalıyoruz.

Doğru olduğunu sanmıyorum bu istatistiğin, app’i bir deda indirdim ve sonra sildim. Bunu da kullanıyor olarak sayıyor olabilir .d

forum kullanan binler olarak ve bunu neredeyse 10 yıl üzerinde kullanan insanlar olarak tiktoku beğenmememiz komik aslında… aynı ortamın daha canlı kanlısı. çoğu kişi gibi uzak durduğum, saçma bulduğum bir uygulamaydı ama twitter’da o kadar önüme düşüyor ki ne var bu kadar diye indirdim birkaç hafta önce. neyi, kimi takip edeceğimi bilmediğimden önüme düşenleri kaydırdım durdum biraz… faydalı içerikler üreten hesaplara da denk geldim, abidik gubidik işler yapana da. hangisinden keyif alıyorsanız ona bakabilme şansınız var, haliyle başka platformlardan bi farkı yok. burada dikey video içerik üreticiliğinin ve kullanımının artması bağımlılığı tetiklediğinden insanlara ürkütücü geliyor sadece. onda da haklılar.

yalnız canlı yayın işi çok ilginçmiş. sıkı takipçi arkadaşlar bilir, arkadaşlar kim bu “REPÇİ AZİZE” deli deli dans eden, hediye geldikçe “yuppi yuppi” diyen bir teyze ve 24 saat yayında herhalde. birkaç tane anadolu’nun ücra köşelerinde yaşayan hanımefendi gördüm. yanında çocukları falan, soğan doğruyor. adam diyor ki “telefonu hemen aşağıya koy ve dans ederek soğan soy” sjsj. o da yapıyor ve at, gül bi şey atılıyor falan enteresan bir ortam. silikonlarını yeni yaptıran bir hanımefendi vardı mesela ve takdir ettim. memelerini sergileyecek şekilde yayın açıyor, istediği hediyeleri atarsanız duşa götürüyor sizi, yani öyle diyor ama gidiyor mu bilemiyorum, o kadar izleyemem. takdir ettiğim kısmı da izleyicilerden bir adam “o memelerin yarısında benim attıklarımın parası var ben daha çok görmeyi hak ediyorum” diyor, kadın da daha çok açıyor. müşteri bağlılığı, memnuniyeti üst düzey bir platform… yuppi yuppi.

forum kullanan binler olarak ve bunu neredeyse 10 yıl üzerinde kullanan insanlar olarak tiktoku beğenmememiz komik aslında… aynı ortamın daha canlı kanlısı. çoğu kişi gibi uzak durduğum, saçma bulduğum bir uygulamaydı ama twitter’da o kadar önüme düşüyor ki ne var bu kadar diye indirdim birkaç hafta önce. neyi, kimi takip edeceğimi bilmediğimden önüme düşenleri kaydırdım durdum biraz… faydalı içerikler üreten hesaplara da denk geldim, abidik gubidik işler yapana da. hangisinden keyif alıyorsanız ona bakabilme şansınız var, haliyle başka platformlardan bi farkı yok. burada dikey video içerik üreticiliğinin ve kullanımının artması bağımlılığı tetiklediğinden insanlara ürkütücü geliyor sadece. onda da haklılar.

yalnız canlı yayın işi çok ilginçmiş. sıkı takipçi arkadaşlar bilir, arkadaşlar kim bu “REPÇİ AZİZE” deli deli dans eden, hediye geldikçe “yuppi yuppi” diyen bir teyze ve 24 saat yayında herhalde. birkaç tane anadolu’nun ücra köşelerinde yaşayan hanımefendi gördüm. yanında çocukları falan, soğan doğruyor. adam diyor ki “telefonu hemen aşağıya koy ve dans ederek soğan soy” sjsj. o da yapıyor ve at, gül bi şey atılıyor falan enteresan bir ortam. silikonlarını yeni yaptıran bir hanımefendi vardı mesela ve takdir ettim. memelerini sergileyecek şekilde yayın açıyor, istediği hediyeleri atarsanız duşa götürüyor sizi, yani öyle diyor ama gidiyor mu bilemiyorum, o kadar izleyemem. takdir ettiğim kısmı da izleyicilerden bir adam “o memelerin yarısında benim attıklarımın parası var ben daha çok görmeyi hak ediyorum” diyor, kadın da daha çok açıyor. müşteri bağlılığı, memnuniyeti üst düzey bir platform… yuppi yuppi.
Repci Azize teyze, yengen geldi, afet.....farkli bir dunyadan gelmis gibiler...
Laf aramizda ben ilk yukledigim zamanlar Afgan gayimsiler cikiyordu coluk cocugu oynatan videolar. Ilgim yok diye isaretledikce kurtuldum sukur :d ama takip edilesi ilginc bilgiler paylasan bir cok insan var.

Geri