Niye yalan söyleyeyim? Hiç kullanmadım da diyebilirdim mesela.Hala duruyor bence sende tiktok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Niye yalan söyleyeyim? Hiç kullanmadım da diyebilirdim mesela.Hala duruyor bence sende tiktok
Çevre baskısı yuhlanma korkusuNiye yalan söyleyeyim? Hiç kullanmadım da diyebilirdim mesela.

Gerçekten çok korkuyorum beni yuhlamanızdan ve dışlamanızdanÇevre baskısı yuhlanma korkusu
İnstagram daha çok gösteriş ve şatafat için kullanılıyor ünlü ve zengin kitle tarafından. Twitter bir nebze daha düşünce üretiliyor.İnsta da kapaticam.
Twitter daha iyi gibi kitle olarak.
Repci Azize teyze, yengen geldi, afet.....farkli bir dunyadan gelmis gibiler...forum kullanan binler olarak ve bunu neredeyse 10 yıl üzerinde kullanan insanlar olarak tiktoku beğenmememiz komik aslında… aynı ortamın daha canlı kanlısı. çoğu kişi gibi uzak durduğum, saçma bulduğum bir uygulamaydı ama twitter’da o kadar önüme düşüyor ki ne var bu kadar diye indirdim birkaç hafta önce. neyi, kimi takip edeceğimi bilmediğimden önüme düşenleri kaydırdım durdum biraz… faydalı içerikler üreten hesaplara da denk geldim, abidik gubidik işler yapana da. hangisinden keyif alıyorsanız ona bakabilme şansınız var, haliyle başka platformlardan bi farkı yok. burada dikey video içerik üreticiliğinin ve kullanımının artması bağımlılığı tetiklediğinden insanlara ürkütücü geliyor sadece. onda da haklılar.
yalnız canlı yayın işi çok ilginçmiş. sıkı takipçi arkadaşlar bilir, arkadaşlar kim bu “REPÇİ AZİZE” deli deli dans eden, hediye geldikçe “yuppi yuppi” diyen bir teyze ve 24 saat yayında herhalde. birkaç tane anadolu’nun ücra köşelerinde yaşayan hanımefendi gördüm. yanında çocukları falan, soğan doğruyor. adam diyor ki “telefonu hemen aşağıya koy ve dans ederek soğan soy” sjsj. o da yapıyor ve at, gül bi şey atılıyor falan enteresan bir ortam. silikonlarını yeni yaptıran bir hanımefendi vardı mesela ve takdir ettim. memelerini sergileyecek şekilde yayın açıyor, istediği hediyeleri atarsanız duşa götürüyor sizi, yani öyle diyor ama gidiyor mu bilemiyorum, o kadar izleyemem. takdir ettiğim kısmı da izleyicilerden bir adam “o memelerin yarısında benim attıklarımın parası var ben daha çok görmeyi hak ediyorum” diyor, kadın da daha çok açıyor. müşteri bağlılığı, memnuniyeti üst düzey bir platform… yuppi yuppi.
forum kullanan binler olarak ve bunu neredeyse 10 yıl üzerinde kullanan insanlar olarak tiktoku beğenmememiz komik aslında… aynı ortamın daha canlı kanlısı.