Türkiye’de Sokak Hayvanları Konusunda Neler Yapılıyor?

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çevre ve Hayvan Hakları
Tesettürlu hanımsin .dinin Bu konuda ne diyor. Köpek saldirsa bacağını ver yesin mi diyor? Sopayı indir canını koru mu diyor
Benim dinim dilsiz kula zarar ver demiyor. Yaşam hakkına saygısızlık et demiyor. Bu dünyanın sadece bizim için yaratılmadığını idrak edebiliyorum çok şükür ki. Senin dinini neye inandığını bilemem
Ben gayet doğru yaşıyorum, doğru yoldayım

Benim dinim dilsiz kula zarar ver demiyor. Yaşam hakkına saygısızlık et demiyor. Bu dünyanın sadece bizim için yaratılmadığını idrak edebiliyorum çok şükür ki. Senin dinini neye inandığını bilemem
Ben gayet doğru yaşıyorum, doğru yoldayım
Ayağına köpek saldırdı. Dinin ayağıni uzat yesin mi diyor yoksa canını kurtarmak için vurmaya öldürmeye izin mi veriyor? Birisi sana tecavüz etmek öldürmek için saldırdı. Dinin ne diyor .canını namusunu koru mu diyor? Yoksa hiçbir şey yapma istediğini yapsın mi diyor

Ayağına köpek saldırdı. Dinin ayağıni uzat yesin mi diyor yoksa canını kurtarmak için vurmaya öldürmeye izin mi veriyor? Birisi sana tecavüz etmek öldürmek için saldırdı. Dinin ne diyor .canını namusunu koru mu diyor? Yoksa hiçbir şey yapma istediğini yapsın mi diyor
Illa saldırması mı gerekiyor ya. Insanla hayvanı karşılaştırma. Ne alaka. Tecavüz ne alaka şimdi. Saçmalıyorsun. Beni anlamaya kapatmışsınız kendinizi çoğunuz. Boşuna uzatmicam. Aynı şeyleri yazmicam. Yolum belli benim

Illa saldırması mı gerekiyor ya. Insanla hayvanı karşılaştırma. Ne alaka. Tecavüz ne alaka şimdi. Saçmalıyorsun. Beni anlamaya kapatmışsınız kendinizi çoğunuz. Boşuna uzatmicam. Aynı şeyleri yazmicam. Yolum belli beni
Kapıda oturuyorsun itin birisi geldi seni ısırmaya başladı yanında sopa var . Ne yaparsin ? Hislerinle değil aklınla yaz

Eğer Aksaray malaklısını görseniz kaçmaya mecaliniz kalmaz :d

1666095906193.png

Şunun bi hav dediğini düşünsenize :(

Tatava yapmaya gerek yok, bu işin oto kontrolü yok. Bilinçli bir şekilde üstlenen devlet yapılanması yok.. ve herhangi bir çocuğun hayatını bir köpekle aynı kıyasta eşit gören insan benim gözümde itetapardir. Bu hayvanların tarihine baktığımızda evcillestirme süreçlerini de göz önünde bulundurdugumuzda bugünkü başıboş sokak köpeklerinin alayı bu ülke insanının vicdanının ürünüdür. Mama lobilerinden tut, dernek yandaşlarına.. herkes bir çıkarın peşine düşer olmuş. Kontrollü bir şekilde barınak örgütlenmesi ve kısırlaştırma şart. Rehabilite edilemeyen her köpekte itlaf edilmelidir.

Zaten üzerini de pek düşünmeye gerek yok ya.. hayvancılık sektörü kesimden dolayı bitmek üzere ilerleyen yıllarda sessiz sedasız köpek popülasyonu azalirsa hayret et döner niye zamlanmadi diye şaşırmayın

Köpek eti yedirecekler demek.. Afiyet olsun şimdiden Ssjsjs

27 tane milletvekilinin mama fabrikası varmış yeşim salkım adındaki şarkıcı diyor. Tgrt haberde izledim

Mansur bey boş bir alana barınak yaptırıyor hepsini toplanacak yakında barınaklara güncel haber. =)

Geri