Türkiye’de okuyan fakirleşti, okumayan zenginleşti!

Konu sahibi son olarak 1248 gün önce görüldü
----- Introduction to Turkish - I -----
Verdiğin önerme yanlış;
"Bozuk saatler bile günde iki defa doğruyu gösterir" kalıbı, sürekli hatalı konuşan ama sonunda doğru bir laf söyleyen insanlar için değil, tam aksine sürekli saçma sapan konuşan bozuk saat kadar bile olamayıp, doğru konuşamayan insanlar için kullanılır.

Doğal olarak dediklerinde haklı olsan bile kullandığın cümle benim için geçerli değil, ama ben sana; "Bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir" deseydim cuk oturacaktı.
----- Session Closed -----
Bak bak nelerde konusurmus bu kardeşimiz destekçisi de hemen altındaymış . :D yürü seni kim tutar aslan parçası bu gazla bir hafta gidersin şimdi sen. :D

Evet bu zaman da okumanın kimseye bir getirisi yok malesef.
Okumayıp da işi bilen birisi daha yüksek bir maaş alıyor.

Herkes okumak için okursa, adam başı üniversite açılırsa böyle olur. Gerçi bu sene 320.000 boş kontenjan vardı üniversitede, 1 milyon küsür kişi 180 barajını bile geçememiş. Ülkenin cahilliği ne seviyede olduğunu herkes biliyor.
2 yıllık ya da saçma sapan bölümlerde okuyan öğrenciler işsizlikle mücadele ediyorlar yazık...

Buyur buradan yak.

22007806_1569704593065958_1564909773731607638_n.jpg

Bütün yorumları okudum okulla ilişiğimi kesmeye gidiyorum.
Shakerpeare'in Yunan mitolojisinin, şiir analizlerinin, 20. yüzyıldaki İngilterenin, Jane Eyrenin bana bir faydası olmayacağını fark ettim.
Konfeksiyoncu olacağım.

Geri