Türkiye'de Cinsel İlişki Süresi 3.7 Dakika

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Gençliğimizi sabaha kadar durmayan abilerin hikayeleri bitirdi :).

Bir de ortalamasıymış Yani üst limit 5 dakika olsa, alt limit 1 saniye filan herhalde.
Demek ki daha eşi soyununca bile işi biten temiz kalpli insanlar hala var. :D

vaktimi bununla kaybetmeyim zihniyeti.. Tabi demek isterdim ama, cinselliğe ac bir ulke olarak bu ortalamanin dusuk olmasi normal. Aslina bakarsan, cok dusukmus harbiden.

E türkler bir seferde bırakmıyor hiç çünkü. vaktini boşa harcamıyor o yüzden. ikinci üçüncü hatta dördüncü seferi düşünüyor.

Yabancılar bir kez tık bitti .

Bence doğru araştırmanın sonucu, Filmlerdeki gibi değil hayat :p

avrupa birliği kriterlerine uygun değilmişiz

türk erkeği napsın askm cbuk abim gelio, askm cbuk babam arıo, askm cbuk annem pazara gidio... uzun uzun sevişemiyoz ki.

Benim anlamadığım bunu nasıl araştırdılar da bu sonuca ulaştılar?

Sen nerden bilyosun benim durumumu arkadaş.
Neyse.. :)

her 10 sn de bir 30 sn mola lazımmiş :D .d

ayrıca bu süreç bir TOYGAR la bir İLYAS arasında farklılık gösterebilir

ilyas zar zor bulup denkleştirdiği ilişkisinde "i fuck on the first date" modunda oldundan 3.7 dakika imkansız bir süre değil çocuğa suç bulmam ne yapsın erif yurdumuz şartlarında , birde sex in türkiye üzerindeki bastırılmış ve zor bulunan meşakatli bişise

TOYGAR ın bişi yapmasına gerek yok oturduğu yerden hareket etmeden işini halledebilir , eve atıp kızın üstüne birşeyler giyip ( yeni aldığı oyuncaklarıda ) dahil viski koyup getirene kadar süreç uzaya bilir.

aradaki fark bu olabilir ayrıca 3.7 saniye ama KAÇKERE diede sormuşlarmı türklere

Geri