Türkiye'de Cinsel İlişki Süresi 3.7 Dakika

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
İngiliz gazetesinde yayınlanan bir araştırmanın sonuçlarına göre; Türklerin cinsel ilişki süresi 3.7 dakika. Türkiye bu ortalama ile Avrupa ülkelerinin gerisinde kaldı.

Avustralya'daki Queensland Üniversitesi'nden Psikolog Dr. Brendan Zietsch yaptığı araştırmaların ardından cinsel süresi ve pek çok konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İngiliz Daily Mail gazetesinde yayınlanan habere göre, cinsel ilişkinin süresi 33 saniyeden 44 dakikaya kadar pek çok zaman aralığında olabiliyor.

TÜRKLERİN CİNSEL İLİŞKİ SÜRESİ KISA

Çiftlerin farklılıkları göz önünde bulundurularak yapılan açıklamada ise ortalama seks süresinin 5.4 dakika olduğu belirtildi. Türkiyehttp://www.sondakika.com/turkiye/'den çiftlerin bilgilerinin de yer aldığı açıklamada, Türklerin cinsel ilişki süresinin İngilterehttp://www.sondakika.com/ingiltere/, ABD, İspanya ve Hollanda gibi ülkelerle kıyaslandığında daha kısa olduğu vurgulandı.

TÜRKLERİN 3.7 DAKİKA SÜRÜYOR

Açıklamaya göre Türklerin cinsel ilişki süresi 3.7 dakika sürüyor. Zietsch, "Cinsel ilişkinin uzun sürmesi konusunda neden bu kadar takıntılıyız? Mesela yemek yemeyi de çok seviyoruz. Ancak bir yemeği 5 dakika boyunca çiğnemiyoruz" dedi.

Aramızda ben yarım saat gidiyorum diyen var mı arkaşlar?

Bize ne kimin kaç dakika ne yaptığından? Neyi araştıracaklarını şaşırdılar iyice.Araştırılması gereken başka şey yok sanki.

Tutun bırakın, tutun bırakın, o zaman uzayabilir süre.

izmir ortalamanın çok üstündedir hatta bence 2,5 seviyesindeki ortalamayı sadece izmir 3,7'e taşımıştır.
neden izmir diye soracak olursanız saçma sapan düşünüyorum işte

Ortalamayı bulduğu bütün deliğe girmeye çalışan mallar düşürüyordur.

arabada 5 evde 15 çiler hani nerdesiniz hımm doğru onun dk ile alakası yoktu :ddd

Siz onubirdeTürk'lere soracaktınız Psikolog Dr. Brendan Zietsch .

Siz onubirdeTürk'lere soracaktınız
psikolog Dr. Brendan Zietsch .

44 dakika? ora nere?
maşallah, maşallah.

Düzenli bir ilişkin varsa süre uzayabiliyor yani tecrübe lazım :D

Pek doğru bilgi gibi durmuyor. 3,7 çok az yaa :) 37 olmasın o :)

Şeyinin boyunu ölçen bi millete böyle şeyler söylenmez...

3 dk ne arkadas sigara bile 10 dk suruyo.

Bi sigara kadar bile degil demek. Yaziklar olsun.

Utandim

Milletin işi gücü var o yüzden kısa suruyordur

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu araştırmakta amaç ne anlamadım işsiz misiniz olm siz? :T:

Geri