Türkiye - İzlanda

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Fransa maçına baktım da Burak hariç hiçbirini tanımıyorum..

Baggins Niye bu kadar kastın anlamadım. Hakan Çalhanoğlunu beğenmek zorunda değilim hocam. Bunu dile getirdim,sen de Messi ne yapmış Milli takımında san deyince istatiskleri koydum ortaya. Messi illa kupa aldırmasına gerek yok attığı gol ve asistleri ortada.

Senin o cevher dediğin Hakan 2 yıl sonra gelir Galatasaray a . Menejeri sayesinde ekmek yiyiyor. Yakında Milan gönderir bi iki yıl daha avrupa takımlarında oynar sonra kulüp bulamayınca döner Türkiye ye.

Hakan çalhanoğlu esprisi güzeldi

Baggins Niye bu kadar kastın anlamadım. Hakan Çalhanoğlunu beğenmek zorunda değilim hocam. Bunu dile getirdim,sen de Messi ne yapmış Milli takımında san deyince istatiskleri koydum ortaya. Messi illa kupa aldırmasına gerek yok attığı gol ve asistleri ortada.

Senin o cevher dediğin Hakan 2 yıl sonra gelir Galatasaray a . Menejeri sayesinde ekmek yiyiyor. Yakında Milan gönderir bi iki yıl daha avrupa takımlarında oynar sonra kulüp bulamayınca döner Türkiye ye.

Hayır beğenmek zorundasın
i kill u
Abi ramazan bitti bu kafa neyin kafası
Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil.
Sevgi saygı çerçevesinde bende yorumumu yazdım
750 kere pişman ettin
Allah kimseyi fanatik etmesin

İyi akşamlar

Hayır beğenmek zorundasın
i kill u
Abi ramazan bitti bu kafa neyin kafası
Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil.
Sevgi saygı çerçevesinde bende yorumumu yazdım
750 kere pişman ettin
Allah kimseyi fanatik etmesin

İyi akşamlar

Yahu kardeşim sen sorunlu musun ya.?
Ramazan bitmiş neyin kafasıymışmış laflara bak soytarılık edip adamın canını sıkma hakanına bir sana iki ha. Bi de moderatörlük vermişler buna. Haddini bil saygısızlık etme ,pişman oluyorsan girmeyeceksin tartışmaya.

Hakan ın milli takım da oynamasını doğru bulmuyorum yanında da sebeplerini yazdım kalktın messi örneği verdin istatistik koydum bozuldun neyin triplerine giriyon? Fanatiklikle ne alakası var? Fesupanallah yav nerde bi boş beleş var beni buluyor.

Okuma yazma öğrenin **Spam/Adversiting** önce.
Şu dakikaya kadar saygısızlık etmedim ama canımı sıktın artık saygı maygı göstermem.

Bi halttan anladığın yok konuşuyosun. Hakan la kalkmış messiyi kıyaslıyor :) İstatistik koyuncada zoran gidiyor bu sefer. Bozulup konuyu başka yerlere çekiyon. Neyin kafasıymışmış. Ramazan da bitmişmiş..

Ramazanla ne alakası var birader ? Kelime kaşarlığı yapacam diye komik durumlara düşme. Bi daha alıntı yapıp muhattap olma benimle ne sen pişman ol ne de benim asabım bozulsun

Süpersin ağzına sağlık
Her kelimesiyle sana layık iki yorum olmuş
Bu çizgini terk etme ki
Hep Abi kalasın

lari goller
21-31-40
41 olsaydı haklı çıkacaktım
olmadı

Geri