Türkiye - İzlanda

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Önce şu fırçacının son halini bi gösterelim.

izlandali_4149.jpg

Haydi Aslanlarım. Gösterin kendinizi, sevindirin TÜRK milletini

İŞTE İLK 11'LER

İzlanda
Halldorsson, Skulason, R. Sigurdsson, Arnason, Hermannson, B. Bjarnason, A. Gunnarsson, Gudmundsson, G. Sigurdsson, Bödvarsson

A Milli Takımımız
Mert Günok, Zeki Çelik, Merih, Kaan Ayhan, Hasan Ali, Dorukhan, Ozan Tufan, İrfan Can, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman, Burak Yılmaz

İzlanda nın kızları çok güzel. Hepsi sarışın renkli gözlü keşke benim olsa hepsi

Nasil yenildik guzel mi ?
Yenildik ama ezilmedik mi :)
Izleyemedim izlenimlerinizi alalim...

Ben izlerken Burak Yılmaz'ın üzerine oynuyorlardı. Sövüyordum o dakikalar. Sonucu o anlarda hissediyordum da..

çocuklar aslanlar gibi oynadı
hepsine helal olsun

Gündüz maçı gibi oldu, yoldan geçen arabalar görülüyordu stad antreman sahası olarak bile düşünülmez ..
Taraftar yok, maç gibi maç değildi
buda bizim gibi duygusal bir takımı maç atmosferine sokamadı
bu sebeble yediğimiz 2 gol sonucun 3 puan getirmeyeceğini belirtti ama
aslanlar gibi mücadele eden ekip beraberlik golüne çok yaklaştı
Bu takımı sevdim..
Bizi avrupa şampiyonasına götüreceği o kadar belli ki

Fransa galibiyetiyle kaybolan heycan ve şevkimizin yerine gelmesiyle uzun bir aradan sonra Milli maç izledim.

İzlanda'nın Anti futbol anlayışı, hava değişikliği,yorgunluk vs. gibi etkenlerin yanı sıra Şenol hoca'nın da kötü kadro tercihi,inat ve egosu ile mağlubiyet kaçınılmaz oldu!

Duran toptan gol bulmamız artı bir durum fakat;duran toptan gol yememiz ve en az 3 net pozisyon vermemiz yeteri kadar hazırlanmadığımızı gösterir ve bu eksi Şenol hocaya yazılır.

Uzun zamandır Milli takımda görmediğimiz porikli Ozan Tufan bugün yine hortladı!

4-5 yıldır Milli takımda top oynayıp iyi maç çıkardığı maç sayısı 4 ü geçmeyen Hakan Çalhanoğlu nasıl Milli takıma çağrılıyor hayret doğrusu. 90 dk sırf duran top kullanacak diye sahada nasıl tutulur o daha da hayret edilecek bir durum. Tarihin gelmiş geçmiş en overrated Türk oyuncuları listesinde ilk 3'e girer.

Kötü bir kadro tercihi ile sahaya çıktığımız için yapılan değişiklikler doğru olsa da takımın kimyası bozulduğu için tutmadı.

Her şeye rağmen umut verdi takım. Bu gruptan çıkar şampiyonada da güzel işler yaparız. Güveniyorum bu takıma. Yeter ki egomuzdan vazgeçelim Şenol hoca !

4-5 yıldır Milli takımda top oynayıp iyi maç çıkardığı maç sayısı 4 ü geçmeyen Hakan Çalhanoğlu nasıl Milli takıma çağrılıyor hayret doğrusu. 90 dk sırf duran top kullanacak diye sahada nasıl tutulur o daha da hayret edilecek bir durum. Tarihin gelmiş geçmiş en overrated Türk oyuncuları listesinde ilk 3'e girer.

Calhanoglu 2 harflik bir kelime söyleyerek dileseydi dün Almanya nın Estonya yı 8-0 yendiği maçta birkaç gol sahibi bir Alman yıldızı olurdu.

Ja demedi Hayır diyerek Türk Milli Takımını tercih etti ve bugün milli takımımızın hem tecrübesi hem yetenekleriyle en üst düzey bir iki futbolcusundan biri olduğu gibi önümüzde ki yıllarda milli takıma ağabeylik yapacak harika bir karaktere sahip.
Calhanoğlu milli takımımızın gurur vesilesidir Türk cüm.
Fena halde yanıldığını sezdiğim için cevap veriyorum ve selam ediyorum.

Eskiden daha heyecanlıydı sanki milli maçlar, severek izlerdim.
Taraftarı yoktu karşı takımın, burada olsa hele İstanbul'da yıkılırdı yanardı her yer.

Calhanoglu 2 harflik bir kelime söyleyerek dileseydi dün Almanya nın Estonya yı 8-0 yendiği maçta birkaç gol sahibi bir Alman yıldızı olurdu.

Ja demedi Hayır diyerek Türk Milli Takımını tercih etti ve bugün milli takımımızın hem tecrübesi hem yetenekleriyle en üst düzey bir iki futbolcusundan biri olduğu gibi önümüzde ki yıllarda milli takıma ağabeylik yapacak harika bir karaktere sahip.
Calhanoğlu milli takımımızın gurur vesilesidir Türk cüm.
Fena halde yanıldığını sezdiğim için cevap veriyorum ve selam ediyorum.

Selamlar güzel insan , bana Hakan ın çok iyi oynadığı maç kazandırdığı 5 tane maç sayabilir misin ? Yetenekli demişsin de Allah aşkına duran top u iyi kullanmasının dışında ne meziyeti var ? Milyonların görmeyipte sen ve Şenol Güneş in gördüğü ne yetenekleri var ? :)

İzlanda fizik gücü yüksek taş gibi takım, Hakan çıt kırıldım bir adam. Girdiği hiçbir ikili mücadeleden galip ayrılamadı bari bu maça çıkmasaydık Hakan la.

Görfüğüm kadarıyla Hakan ın en yetenekli olduğu konu iyi zeybek oynuyor. Onun dışında yeteneği olduğunu sanmıyorum. Karakter konusuna da gelecek olursak sevdiği kadınla evlenip 1 yıl sonra hamile bırakıp kadının karnı burnundayken başka kadınlarla aldatırken yakalanıp evliliği biten adam karakterliyse bu karakter seviyesi bayağı yükselmiş (!). Bu milli takımda ne karaktersizler kaptanlık yaptı Hakan da yapsın ne olacak sanki , sende haklısın :)

ayrıca bu herif emreye fırçayı uzatmadan önce aynı fırçayı kendine tutup ön röportaj yapmış kendiyle, bizimkiler hemen ülkeyi fetöcü ilan etti. bu adamlar israilde düzenlenen eurovisionda filistin bayrağı açarken nerdeydin jesse. avrupada yaşayıp avrupalılardan böylesine nefret etmek nasıl bi ironi ben anlamıyorum...............

880x495_cmsv2_d9a5a541-69da-5a4c-94bb-50db8378a5d0-3898506.jpg

Selamlar güzel insan , bana Hakan ın çok iyi oynadığı maç kazandırdığı 5 tane maç sayabilir misin ? Yetenekli demişsin de Allah aşkına duran top u iyi kullanmasının dışında ne meziyeti var ? Milyonların görmeyipte sen ve Şenol Güneş in gördüğü ne yetenekleri var ? :)

İzlanda fizik gücü yüksek taş gibi takım, Hakan çıt kırıldım bir adam. Girdiği hiçbir ikili mücadeleden galip ayrılamadı bari bu maça çıkmasaydık Hakan la.

Görfüğüm kadarıyla Hakan ın en yetenekli olduğu konu iyi zeybek oynuyor. Onun dışında yeteneği olduğunu sanmıyorum. Karakter konusuna da gelecek olursak sevdiği kadınla evlenip 1 yıl sonra hamile bırakıp kadının karnı burnundayken başka kadınlarla aldatırken yakalanıp evliliği biten adam karakterliyse bu karakter seviyesi bayağı yükselmiş (!). Bu milli takımda ne karaktersizler kaptanlık yaptı Hakan da yapsın ne olacak sanki , sende haklısın :)

Messi nin Arjantin milli takımında fark yarattığı yada senin deyiminle maç kazandırdığı 5 maç sayabiliyor muyuz
Futbolcuların yeteneklerini sergileyecekleri ortamı ona sunmak teknik ekibin işi ..
Hakan bileğiyle ve topa yüzdeyüz hakimiyetiyle pozisyonunun en önemli ismi günümüz de..
Magazin kısmını şimdi senden duyuyorum ama ben saha içi ve maç öncesi maç sonu tavırlarını fevkalade takdir ettiğim bir oyuncudur.
Ve biz Türkler her maçta hat trick yapmayan oyuncuya iyi oyuncu demeyiz kolay kolay
(:

Messi nin Arjantin milli takımında fark yarattığı yada senin deyiminle maç kazandırdığı 5 maç sayabiliyor muyuz
Futbolcuların yeteneklerini sergileyecekleri ortamı ona sunmak teknik ekibin işi ..
Hakan bileğiyle ve topa yüzdeyüz hakimiyetiyle pozisyonunun en önemli ismi günümüz de..
Magazin kısmını şimdi senden duyuyorum ama ben saha içi ve maç öncesi maç sonu tavırlarını fevkalade takdir ettiğim bir oyuncudur.
Ve biz Türkler her maçta hat trick yapmayan oyuncuya iyi oyuncu demeyiz kolay kolay
(:

Messi Arjantin ile çıktığı 130 maçta 67 gol atmış 41 asist yapmış. Hocam teşekkürler bu güzel orta için :D
Yapabileceğin en talihsiz kıyaslamayı yaptın :)

Messi Arjantin ile çıktığı 130 maçta 67 gol atmış 41 asist yapmış. Hocam teşekkürler bu güzel orta için :D
Yapabileceğin en talihsiz kıyaslamayı yaptın :)

saka yapiyor olmalisin abi
Messi nin kazandigi kupalar arasinda neler yok bir bak istersen
sonra dilersen benim yaptigim ortadan ve akliselim bir futbol gorusuyle Messi ve Arjantin Milli Futbol Takimi iliskisine dair cikarimda bulunabiliriz

ama canin sagolsun
simdi Hakan Calhanoglu gercegini de hic bir zaman tartismayacagim
sosyal medya her cevhere camur atma hevesliligine karsi savunmus kadar yorgun hissettirdin

yapabilecegin en talihsiz kiyaslama dedin var ya
Messi Arjantin i her yil kupadan kupaya surukleyip
Ispanya gibi Fransa gibi dubleler yaptirmis sanki
Barcelona da ki Messi yle Arjantin de ki Messi senin icin demek ki
fevkalade benzer bir basariya sahip
ben futboldan zerre anlamayan bir andaval oldugumdan da
bu ornekle ciktim karsina

simdi Calhanoglu hakkinda ki dusunceni anlayabiliyorum kaptan
sende bir futbol seyircisisin ben acayip ama acayip saskinim

Firca ise yaradi.Anam babam.

Geri