Türkiye, FIFA 2026 Dünya Kupası'na katılmaya hak kazandı

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 2026 Dünya Kupası
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
dünya kupasına gidersek futbolculara villa vereceklermiş diye bir haber dolanıyordu doğru mu bilmiyorum ama bu kereme villa vermeyin. toki evleri yeter o da çok gerçi. acayip kıl oldum bu adama bu gece.

dünya kupasına gidersek futbolculara villa vereceklermiş diye bir haber dolanıyordu doğru mu bilmiyorum ama bu kereme villa vermeyin. toki evleri yeter o da çok gerçi. acayip kıl oldum bu adama bu gece.
Evet villa sozu verilmis amaaa suan hakeden yok...

gece kondu bile vermesinler ona koçtaş dan tek kişilik cadır versinler homeless gibi takılsın

Strese girdim 5 dakika pembe panter izleyeyim mi ne 🥸🥸🥸

@RK şu papayı banlar mısın? Beni kırmazsın sen ndjfjnc

Ah beee Kenan ♡
Olayı aynı adamın. Sol kanattan pozisyonu kaybedene kadar sıfıra kadar top sür. Sonra şut-sert pas arası 20 derecelik bir vuruş yap. Ya biri vursun ya direkt gol olsun ya kaleci kurtarsın ya direk ya aut. Umuru değil. Lan iki metre önceden vur la bir kere de. Bir kere

Olayı aynı adamın. Sol kanattan pozisyonu kaybedene kadar sıfıra kadar top sür. Sonra şut-sert pas arası 20 derecelik bir vuruş yap. Ya biri vursun ya direkt gol olsun ya kaleci kurtarsın ya direk ya aut. Umuru değil. Lan iki metre önceden vur la bir kere de. Bir kere
Haklisin hocam şut çeken yok...

ugurcandan olmasa şuan 3 sıfır filan yenik durumdaydı takım. ülkenin tartışmasız en iyi kalecisi

Aha mert girdi beraberlik garanti.

Geri