Türkiye de yaşamaktan nefret etme nedenleri

Konu sahibi son olarak 3002 gün önce görüldü
durakta sigara içen hıyar
yere tüküren hıyar
otobüse binmesini bilmeyen hıyar
kamu binalarında elektiriği suyu boşa harcayanlar yere çöp atanlar
tuvaleti pis bırakanlar
adam kayırma

Nefret etmiyorum.
Ama Türkiye,Türkiye olarak kalmadığı için nefret edilebilir.

-Trafik (İstanbul için)
-İnsanların tuttuğu partiye, memleketine, mezhebine, ırkına hatta taraftarı olduğu takıma göre yargılanması
-Cahillik
-İş alımlarında akraba, eş, dost önceliği
-Kırgızlar bile robot yapmaya başlamışken bizim hala alevilerin kestiği et yenir mi tartışmalarını ekranlardan takip etmemiz.
-En ufak bi olay olsa da çevreyi yakıp yıksak modunda hazır olda beklememiz vs.vs.

Otu boku siyasete bağlamak,
iyilik değerlerini din, dil, ırk ve siyasi anlayışa göre değerlendirmek,
sürekli bizde böyle elin gavurunda böyle kıyaslamaları,
kendini beğenmişlik,
ben merkezli insan sayısının çoğalması,
ufacık sermayeden anında zengin olma hayaliyle yapılan dalavereler,
bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın anlayışı,
her şeyin en iyisini ben bilirim edaları,
bla bla bla hangi birini sayıcan arkadaş.

Hiç kimsenenin birbirini dinlememesi nefret etmem için yeterli bir sebep

başkasının yumruğunu yemeyen kendisininkini balyoz sanarmışın tam tersini düşünün :D neyse işte ülkemi severim :grifikir:

Sevdiğim bazı insanlar Türkiye'de olmadığı için mutlu değilim. Nefret etmiyorum.

Karşıdan karşıya geçerken arabalar yol vermiyo nefret ediyom bu ülkeden :p

Bugün istanbul turu yapalım diye çıkılan yol sadece eminonunde balık ekmek yemekle noktalanmasına deli oluyorum.

50 kuruş isteyen barzolar bazı semtlerden gasp edilmeden geçmek ve metal müzik dinleyen satanist yaftası

serap aplamın başlığını da taşıyayım yukarı. uppingen.

Bence kombi sorunu..... Turkiyede kombi sorunu var ama herkes bu durumu normal karsiliyor .) Insanlar bu bozuk kombiler yuzunden uzmanlasmis. Mesela biz banyo yapmak istedigimizde annemize soyluyoruz, annemiz babamiza, prosedur boyle isliyor cunki, sonra babam karanlik bir odaya gidiyor, birseyler yapiyor, sonra sicak suyumuza kavusuyoruz, biraz fazla kalinca banyoda derecesi yukseliyor bu hizden hizli hareket etmen gerekiyor......

Galiba ben eziğim ve başka bir ülke sınırları içinde yaşayamayacağımdan her seye katlanmayı seçiyorum

Yorumlar eski hepsini okudum ve anladığım kadarıyla hangi görüşte olursa olsun herkesin bir şekilde ülkede yaşamaktan nefret etme adına en az bir ve birden fazla sebebi varmış.

Geri