Turkiye Avrupa birliğine katılması için referanduma gitse oyunuz ne olurdu ?

Konu sahibi son olarak 2817 gün önce görüldü

Turkiye Avrupa birliğine katılması için referanduma gitse oyunuz ne olurdu ?

• Evet

Kullanılan: 2 16.7%
  • Hayır

Kullanılan: 10 83.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
AB mi kalır 50 sene sonra?

Avrupa'nın işe yarar yaramaz her şeyi bu ülkeye empoze edildi zaten geçtiğimiz yıllarda. Daha fazlasının empoze edilmemesi için hayır derdim. Zaten oldum olası istemiyorum Avrupa Birliği'ni.

Veznecilerde patlayan bomba yüzünden çöpten kağıt,karton vs toplayan, hani şu arkasında büyük çuvallı araba taşıyan eleman bile öldü. Senin bu bombadan haberin bile yoktur. Bombacıları ve bombalayanları hiç bir zaman savunmadım. Ben empati yaptım ve barış olması gerektiğini düşündüm. Neyse şans eseri postunu gördüğümden dedim öyle. Bak güney sınırı gitmiş elden. 3 ülke(ABD,Rusya,Suriye) birleşip korumaya almış. Sen git Viyana kapılarını tokmakla. Yazma bir daha. Bu konu burada biter...

katile empati yapmak güzel kafa!tecavüzcüleri hırsızları vs. bunlaradamı aynı duygularla yaklaşıyorsun?nerden damardan mı çekiyorsun koklayarak mı?
laf sokuşturmak için başta demiştin ya ''adamdaki hayele bak''
sendeki bu halisler neyin etkisi?senle oturup abdymiş rusyamış filamış yada devlet meselesi hakkında analiz kasıp sidik yarıştıracak derman yok bende.fikirlerini kendine yada kendi yorumlarına sakla muhattap olmak istemeyen insan muhattap olmadığı kişinin yorumları dahi okumaz.forumun süper bir özelliği var engelle listesi kullanabilirsin attığım postları okuma zahmetine girişmemiş olup hem kendini hem beni memnun edersin.

Bakarken gördüm. Uzatmayalım. Hadi mutlu ol, engelli say kendini. :)

[sıze="2"]

çocuk tecavüzlerinin, tacizlerin, dolandırıcılığın kol gezdiği bir ülke vatandaşı olarak bu yorumu yapman talihsizce olmuş. Kişisel olarak algılama, sana değil lafım. Lakin bence önce bir bulunduğumuz ülkenin ahlaki değerlerine bakalım. Bence fazlası var eksiği yok.

Alacaklarsa evet, şu zamanki gibi oyalayacaklarsa hayır olurdu.
[/sıze]

evet doğru. Iki katı olmasın .burdaki sapıklıklar yetiyor . Birde avrupanınkini almayalım

Direk avrupayı alalım..ver mehteri!

Referandum yetiyorsa Türkiye den 3 takım şampiyonlar ligine direk gitsin

Lükse bak Avrupa birliğine girmek için bize soracaklar. ütopik beyinler

Geri