Turkiye Avrupa birliğine katılması için referanduma gitse oyunuz ne olurdu ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayır olur . Avrupa ahlaki açıdan çöktü . Pisliklerini daha çok bize bulaştırmasınlar
Çocuk tecavüzlerinin, tacizlerin, dolandırıcılığın kol gezdiği bir ülke vatandaşı olarak bu yorumu yapman talihsizce olmuş. Kişisel olarak algılama, sana değil lafım. Lakin bence önce bir bulunduğumuz ülkenin ahlaki değerlerine bakalım. Bence fazlası var eksiği yok.
Alacaklarsa evet, şu zamanki gibi oyalayacaklarsa hayır olurdu.
Bütün güney sınırını PKK sarmış. Adam Viyana kapılarını tokmalamak istiyor. Hayale bak!!!
sen her yazdığımı ciddiye alıp takip mi ediyorsun?
sen bir kaç sene önce bu forum da pan diye takılan daeşe karşı pkk yı savunan sempatizan değil misin?edebinle takıl attığım yorumları yorumlama zahmetine girmeyi ver oldu mu?
AB birliğine katılmak benim
en büyük hayalim
AB standartlarından kopmak
büyük kayıp olur
bence
Sen oldukça zahmette bulunmuştun. Evet, pan benim. Çözüm süreci vardı. Barış süreci vardı ve ben bunu destekledim diye topunuz terorist ilan ettiniz. Oldukça edepliyimdir.![]()
bomba patladığında kininizi kusup eleştirdiğiniz devlete bombayı yakaladığında niye minnet duymuyordun hiç?örgüt sözcülüğü yapacaksın susmamız mı gerekiyordu?