Turkiye Avrupa birliğine katılması için referanduma gitse oyunuz ne olurdu ?

Konu sahibi son olarak 2815 gün önce görüldü

• Evet

Kullanılan: 2 16.7%
  • Hayır

Kullanılan: 10 83.3%

• Kullanılan toplam oy
    12

Hayır KatıLmamaLı oLurdu.

Türk'ün Türk'ten ßaşka Dostu yoktur , Kendi Gößeğimizi Kendimiz KesmeLiyiz..

Sonuç katılmalı çıksa sanki bizi alacaklar :D

Valla ben ne sorarlarsa hayır diyeceeem.
Hayırlı bişi yapmaz bunlar.

Katılmalı zira Avrupa Birliğinin bize yurtdışı için ödediği ve bizim onu hunharca harcadığımız onca parayı girmezsek bizden çatııır çatııır alacaklar :) Bu sadece girmemiz için bir örnek.. Sığ olmamak lazım, biz farkında olmadan muhtacız biraz onlara. Keşke başından bu noktaya gelmeseydik. Hem ben avrupayı gezmek için onay istemiyorum.

AB birliğine katılmak benim
en büyük hayalim
AB standartlarından kopmak
büyük kayıp olur
bence

Hayır olur . Avrupa ahlaki açıdan çöktü . Pisliklerini daha çok bize bulaştırmasınlar

Ahahaha:D Referandumlar ile olmuyor bu işler.

Hayır olur . Avrupa ahlaki açıdan çöktü . Pisliklerini daha çok bize bulaştırmasınlar

Çocuk tecavüzlerinin, tacizlerin, dolandırıcılığın kol gezdiği bir ülke vatandaşı olarak bu yorumu yapman talihsizce olmuş. Kişisel olarak algılama, sana değil lafım. Lakin bence önce bir bulunduğumuz ülkenin ahlaki değerlerine bakalım. Bence fazlası var eksiği yok.

Alacaklarsa evet, şu zamanki gibi oyalayacaklarsa hayır olurdu.

Çocuk tecavüzlerinin, tacizlerin, dolandırıcılığın kol gezdiği bir ülke vatandaşı olarak bu yorumu yapman talihsizce olmuş. Kişisel olarak algılama, sana değil lafım. Lakin bence önce bir bulunduğumuz ülkenin ahlaki değerlerine bakalım. Bence fazlası var eksiği yok.

Alacaklarsa evet, şu zamanki gibi oyalayacaklarsa hayır olurdu.

Muazzam.

Avrupa bize girsin.

Bütün güney sınırını PKK sarmış. Adam Viyana kapılarını tokmalamak istiyor. Hayale bak!!!

Bütün güney sınırını PKK sarmış. Adam Viyana kapılarını tokmalamak istiyor. Hayale bak!!!

sen her yazdığımı ciddiye alıp takip mi ediyorsun?
sen bir kaç sene önce bu forum da pan diye takılan daeşe karşı pkk yı savunan sempatizan değil misin?edebinle takıl attığım yorumları yorumlama zahmetine girmeyi ver oldu mu?

sen her yazdığımı ciddiye alıp takip mi ediyorsun?
sen bir kaç sene önce bu forum da pan diye takılan daeşe karşı pkk yı savunan sempatizan değil misin?edebinle takıl attığım yorumları yorumlama zahmetine girmeyi ver oldu mu?

Sen oldukça zahmette bulunmuştun. Evet, pan benim. Çözüm süreci vardı. Barış süreci vardı ve ben bunu destekledim diye topunuz terorist ilan ettiniz. Oldukça edepliyimdir. :)

Sen oldukça zahmette bulunmuştun. Evet, pan benim. Çözüm süreci vardı. Barış süreci vardı ve ben bunu destekledim diye topunuz terorist ilan ettiniz. Oldukça edepliyimdir. :)

bomba patladığında kininizi kusup eleştirdiğiniz devlete bombayı yakaladığında niye minnet duymuyordun hiç?örgüt sözcülüğü yapacaksın susmamız mı gerekiyordu?

bomba patladığında kininizi kusup eleştirdiğiniz devlete bombayı yakaladığında niye minnet duymuyordun hiç?örgüt sözcülüğü yapacaksın susmamız mı gerekiyordu?

Veznecilerde patlayan bomba yüzünden çöpten kağıt,karton vs toplayan, hani şu arkasında büyük çuvallı araba taşıyan eleman bile öldü. Senin bu bombadan haberin bile yoktur. Bombacıları ve bombalayanları hiç bir zaman savunmadım. Ben empati yaptım ve barış olması gerektiğini düşündüm. Neyse şans eseri postunu gördüğümden dedim öyle. Bak güney sınırı gitmiş elden. 3 ülke(ABD,Rusya,Suriye) birleşip korumaya almış. Sen git Viyana kapılarını tokmakla. Yazma bir daha. Bu konu burada biter...

Geri