Türkçeyi dahi düzgün konuşamayan adama neden kölelik yapalım!

Konu sahibi son olarak 89 gün önce görüldü
Melnur cum çocuğun olursa okula gönderme kitaplar yetiyorsa madem hadi canım
Lütfen sapla samanı birbirine karıştırma. Dini eğitimi tarikatlar dan almak sadece ahmaklıkdır ve aklını onlara teslim etmektir. Daha neler yaşamamız gerekli ki bu din tüccarlarını silip süpürelim? Fetö nasıl eğitti insanları? Tarikatlar dini eğitim yeti olamaz. Diyanet'e bağlı kurumlar yeterli. Tarikatlar ehli değil. Tarikatlar kendi aralarında birbirine düşman ve kriminal organizasyon. Verdiğin okul örneği hiç olmadı hiç. Tarikatlar güvenen birisi bana dinden, Allah'tan, Muhammet ten bahsetmesin. Din tüccarlarını destekleyeni resmen akılsız ahmak olarak tanımlarım.

Lütfen sapla samanı birbirine karıştırma. Dini eğitimi tarikatlar dan almak sadece ahmaklıkdır ve aklını onlara teslim etmektir. Daha neler yaşamamız gerekli ki bu din tüccarlarını silip süpürelim? Fetö nasıl eğitti insanları? Tarikatlar dini eğitim yeti olamaz. Diyanet'e bağlı kurumlar yeterli. Tarikatlar ehli değil. Tarikatlar kendi aralarında birbirine düşman ve kriminal organizasyon. Verdiğin okul örneği hiç olmadı hiç. Tarikatlar güvenen birisi bana dinden, Allah'tan, Muhammet ten bahsetmesin. Din tüccarlarını destekleyeni resmen akılsız ahmak olarak tanımlarım.
Valla senin tanımlamaların beni bağlamıyor li gönüllülük esastır senin mantığına göre okulda öğretmen taciz etse okulları kapatmak gerekiyor

Valla senin tanımlamaların beni bağlamıyor li gönüllülük esastır senin mantığına göre okulda öğretmen taciz etse okulları kapatmak gerekiyor
Olay sırf taciz falan değil. Nasıl PKK Kürtleri temsil etmiyor diyorsak Tarikatlarda dini temsil etmiyor anla artık. Bu kafayla bu ülke asla pislikten kurtulamaz.

Game of Gavs ha...

Hocam yalnız argüman biraz yanlış olmuş. Sanki Türkçeyi konuşabilenine köle olunacak gibi...
Gavs dediğin zaman duracaksın!
Dünyanın düzeni omuzunda
Bütün gizli bilgilere haiz
Keşfi açık

Bu kadar vasıflara rağmen aksan bozuk
Düzgün Türkçe konuşmak üstünlük değil ama
Üstün vasıflara sahip biri için bozuk aksan önemli bir kusur olsa gerek

Bu şeyhülşeytanı hatırlarsan senden yıllar önce ben ifşa etmiştim.. :D

Geri