Türkçeyi dahi düzgün konuşamayan adama neden kölelik yapalım!

Konu sahibi son olarak 88 gün önce görüldü
Menzildeki şeyhin akrabası feyzettin efendiye baksen
Neler tavsiye ediyor?

Kim bu gavs yav, ne kerameti varmış?
Hadi göstersin bi keramet de
Bizde teslim olalım!

Ya ne kadar sacma sapan inanislar var saygi duyulasi yanı yok abi yani. Gavs ne olum.

Hadi ben cocuklugumdan beri hatta dogustan nerdeyse Arapca konusuyorum diye Turkce konusurken sorun yasayabiliyorum bazen. Gunluk hayatta yine Arapca konusuyorum daha cok.

Son düzenleme:
ben de doğduğumdan beri türkçe konuşmama rağmen türklerin türkçesini anlamakta güçlük çekiyorum.

örnek:
+ bu ne? diyorum.
- bu ne derken? diyor
+ dümdüz bu ne işte derkeni falan yok : ddd

youtube kanalı mı açtın sen ala'turka bu yaştan sonra .) abonesi de varmış

Koyunlar güdülmek için var. Siz de koyun olmayın. Yaratanın verdiği akıldan yararlanmasını öğrenin.

@ibadeath sen hangi tarikata aklını teslim ettin? Doğru söyle, yalan söylemek iyi bir müslümana yakışmaz.

ya zaten nerede bir bilmem ne efendi, yok bilmem ne hoca efendi, şeyh hazretleri, gavs vb. gibi tanımlar ve tanımlamalar varsa oradan direkt uzaklaşın. benim bildiğim müminler kendi aralarında böyle tanımlamalar yapmaz, sıfatlandırmalara girmez, mertebe olmaz. eşitlik ve kardeşlik esastır.

Gavstan keramet isteyenler resulden de istediler mi acaba

Cevap vermedin ama soruma.
Tekrar sorayım, hangi tarikata teslim ettin aklını? Yani hangi tarikata mensubsun?
Ne akıl teslim etmesi tarikatlar hakkında ne biliyorsun saçma sapan sorular yöneltiyorsun menzile gittim birkaç kez o kadar

Menzile yazın gitmeyeceksin
Aksi halde ineklerin yiyeceği sap saman işleri yaparsın

Boş duranı Allah sevmez
Himmet istiyorsan
Önce hizmet evladım!

Ne akıl teslim etmesi tarikatlar hakkında ne biliyorsun saçma sapan sorular yöneltiyorsun menzile gittim birkaç kez o kadar
Tarikatlara gitmeyeceksin, sana Kuran tek başına yetmiyormu da birde sahte din adamlarına ve sahte din kuruluşlarına gidiyorsun. Bak çocuklarımız neler yaşıyor. Allah akıl fikir versin. Kimisini Fetö aldatıyor, kimisini Menzil, kimisini Süleymancılar, kimisini Cübbeli,.....
Bak işte sen tarikatlara değer vererek hem dinine hemde peygamberine zarar veriyorsun. Tarikatlara gittiğin ve değer verdiğin sürece kimseye din düşmanı deme hakkın yok. Sen doğrudan din tüccarlarını destekliyorsun.

Son düzenleme:
Tarikatlara gitmeyeceksin, sana Kuran tek başına yetmiyormu da birde sahte din adamlarına ve sahte din kuruluşlarına gidiyorsun. Bak çocuklarımız neler yaşıyor. Allah akıl fikir versin. Kimisini Fetö aldatıyor, kimisini Menzil, kimisini Süleymancılar, kimisini Cübbeli,.....
Bak işte sen tarikatlara değer vererek hem dinine hemde peygamberine zarar veriyorsun. Tarikatlara gittiğin ve değer verdiğin sürece kimseye din düşmanı deme hakkın yok. Sen doğrudan din tüccarlarını destekliyorsun.
Melnur cum çocuğun olursa okula gönderme kitaplar yetiyorsa madem hadi canım

Gavs kım ya da ne, bir köy mü gavs tavuk mu anlayamadım :(

gavs ne demek ya

Nereden buldun bu ınsanları sen

Bir magazın paylaşiyorsunuz, bahsı gecenlerı tanımıyorum

bir tarikat paylaşiyorsunuz yıne tanımıyorum

Yoksa ben bu dunyada yasamıyor muyum

Kendımden şüphe edeceğim...

Ben var mıyım

Ulan ala'turka ne köleliği asıl köle sen olmuşsun da farkında değilsin

Geri