Raskolnikov
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lütfen sapla samanı birbirine karıştırma. Dini eğitimi tarikatlar dan almak sadece ahmaklıkdır ve aklını onlara teslim etmektir. Daha neler yaşamamız gerekli ki bu din tüccarlarını silip süpürelim? Fetö nasıl eğitti insanları? Tarikatlar dini eğitim yeti olamaz. Diyanet'e bağlı kurumlar yeterli. Tarikatlar ehli değil. Tarikatlar kendi aralarında birbirine düşman ve kriminal organizasyon. Verdiğin okul örneği hiç olmadı hiç. Tarikatlar güvenen birisi bana dinden, Allah'tan, Muhammet ten bahsetmesin. Din tüccarlarını destekleyeni resmen akılsız ahmak olarak tanımlarım.Melnur cum çocuğun olursa okula gönderme kitaplar yetiyorsa madem hadi canım
Valla senin tanımlamaların beni bağlamıyor li gönüllülük esastır senin mantığına göre okulda öğretmen taciz etse okulları kapatmak gerekiyorLütfen sapla samanı birbirine karıştırma. Dini eğitimi tarikatlar dan almak sadece ahmaklıkdır ve aklını onlara teslim etmektir. Daha neler yaşamamız gerekli ki bu din tüccarlarını silip süpürelim? Fetö nasıl eğitti insanları? Tarikatlar dini eğitim yeti olamaz. Diyanet'e bağlı kurumlar yeterli. Tarikatlar ehli değil. Tarikatlar kendi aralarında birbirine düşman ve kriminal organizasyon. Verdiğin okul örneği hiç olmadı hiç. Tarikatlar güvenen birisi bana dinden, Allah'tan, Muhammet ten bahsetmesin. Din tüccarlarını destekleyeni resmen akılsız ahmak olarak tanımlarım.
Olay sırf taciz falan değil. Nasıl PKK Kürtleri temsil etmiyor diyorsak Tarikatlarda dini temsil etmiyor anla artık. Bu kafayla bu ülke asla pislikten kurtulamaz.Valla senin tanımlamaların beni bağlamıyor li gönüllülük esastır senin mantığına göre okulda öğretmen taciz etse okulları kapatmak gerekiyor
bunu bana dedin sanırım. gavs müridi misin?Ne kadar da çok sana benziyor
Gavs dediğin zaman duracaksın!Game of Gavs ha...
Hocam yalnız argüman biraz yanlış olmuş. Sanki Türkçeyi konuşabilenine köle olunacak gibi...
Sen de ikiyüzlülüğünü hadi devam etTartışma kabiliyetini güzel bir şekilde gösteriyorsun.
Mesela hangi konuda?Sen de ikiyüzlülüğünü hadi devam et