Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
diğer konuda dediğim gibi sporda bu hareketlerin doğruluğu, yanlışı konusu tartışılır. uefa'nın iki yüzlülüğünü de kenara koyuyorum. ceza meza umrumda da değil. benim derdim merih'in o hareketini saçma sapan yerlere çeken o listedekilerle. türk ve türklüğe dair her şeyin karşısında yer alan o listedekilerle. onun için şu olay karşısında avrupa'da 2015'de yürürlüğe giren yasaklar listesinde belirtilmiş, sağcılığın/terörün amblemi olarak tasnif edilmiş demen önemsiz kalıyor. asıl meselenin bu olmadığını sen de biliyorsun no pasaran.Prensip olarak hiçbir millete yada ulusa düşman olacak kadar kafayı yemedim dostum. Benim bir sorunum olmadı. Daha doğrusu sorun olacak bir şey de değil. Sorun bunun siyasi bir doktrin olması. Karşıtlığım da bu yönde. Yoksa benim de Türk arkadaşlarım var, hiç öyle değiller : ddd
Ama gerçekten bahsi geçen el hareketi siyasi bir ideolojidir. Bunun ideoloji olduğu resmi olarak Avrupa’da 2015’de yürürlüğe giren yasaklar listesinde de belirtilmiştir. Elle yapılan kurt sembolü / hilal içinde kurt aşırı sağcılığın/terörün amblemi olarak tasnif edilmiştir. Cezanın gelmesi de bundan. UEFA’nın benzer hareketlere daha önce sessiz kalması da ikiyüzlülüğündendir. Bu da futbolun temel davranış şekillerinden birisi.
Maalesef, takip etmiyorum.Bizim ligi takip ediyorsunuzdur az çok fransa ligini takip ediyor musunuz ?