Türk sinema tarihinin en çok izlenen 5 filmi

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Türk sinema tarihinin en çok izlenen 5 filmi:
(Box Office)

• Recep İvedik 5 (7.4M)
• Recep İvedik 4 (7.3M)
• Düğün Dernek (6.9M)
• Fetih 1453 (6.5M)
• Müslüm (6.4M)

IMG_1124.jpeg

Hiçbirini izlemedim çünkü Recep İvedik bana göre mizah değil. Argo ve küfür kullanımını kendi adıma mizah kabul etmiyorum.

Diğer üçünü de merak etmediğim için izlemedim.

Fragmanlarını görmek bile yetti.

İzlemedim ama her yerde senelerce bunların replikleri döndü milletimiz sever abuk subuk şeyler

biyografi filmlerini sevdiğim için müslüm'ü izledim. fetih 1453'ü de yanlış hatırlamıyorsam yine sinemada izledim. düğün dernek'e tv'de denk gelip izlemiştim, komikti. recep ivedik'i özellikle açıp izlemişliğim yok ama tv'de, sosyal medyada denk geldikçe bakıyorum. gülüyorum bazen ayıya. böhöhüyyt.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel bir tablo.
Benim canim saf milletim.

Mali getirisi iyi olabilir,lakin bu filmlerin sinema ve sanata kattigi bir sey yok.Bati kulturune gore argumanlarimiz ve tarihimiz daha iyi lakin,bati bizim tarihimizi tefekkur/tikavet edip sinemaya uyarliyor.Ozellikle Hz. Suleyman'in hayatini okuyan-detayli- Yuzuklerin Efendisine ne derece uyarlandigini farkedebilir.Yeni bir cagin baslangici olan Fetih'i dahi hakkiyla cekemiyoruz.Bize Recep İvedik turevi filmler mustehak sanirim.

Bu ara da bu tur filmleri izleyenlere yonelik bir elestirim yok.Fikir sahibi olmak adina ben de İvedik 1-2'yi izledim.

• Beğen
Tepkiler: ne
Bu ara da bu tur filmleri izleyenlere yonelik bir elestirim yok.Fikir sahibi olmak adina ben de İvedik 1-2'yi izledim.
izlediysen de, 'izlemedim' demelisin... hatta bunun yanına, 'bunlara gülen insanlar şöyle, böyle bla bla bla?' ya minvalinde cümleler kurmalısın. buraların raconu budur çünkü. bu tarz filmleri izlememek tercih sebebi iken, filmleri ve izleyenleri yerici (eleştiri demiyorum, dikkat edelim) yorumlar yapmak, forum entelektüelliğinin değişmez ilk 5 kuralı arasındadır.....

Moderatör tarafında düzenlendi:
recep ivedik ciktiginda sinemaya gittik gulduk eglendik bu filmin 2008de kalmasi gerekiyodu 2-3-4-5-6-7-5839482932929 cok gereksiz

memlekette her sey kitleye gore uyarlandigi icin dizi filmciler de izleyici kitlesine gore hareket ediyolar

oppenheimer gibi bi film yapsan burada kim izlicek

recep ivedik 1-2 varken 4 ve 5'in en çok izlenen film olması mı :d
gerçi bu ülkede cumali ceber'i yüz binlerin olduğu ülkeden her şey beklenir.
müslüm nasıl olur da 5. olur hayret.

şu listede (bkz: En çok izlenen Türk yapımı 100 film - Vikipedi) nice süper filmler varken (bkz: kabadayı) şunları görünce.......

Ekli dosyayı görüntüle 89292
cumali ceber hangisiydi ya?

edit : e bunun 2 filmi varmış ya..... nasıl kaçırırım... NASIL... dkjshf

1701069284243.png

izlediysen de, 'izlemedim' demelisin... hatta bunun yanına, 'bunlara gülen insanlar şöyle, böyle bla bla bla?' ya minvalinde cümleler kurmalısın. buraların raconu budur, çünkü bu tarz filmleri izlememek tercih sebebi iken, filmleri ve izleyenleri yerici (eleştiri demiyorum, dikkat edelim) yorumlar yapmak, forum entelektüelliğinin değişmez ilk 5 kuralı arasındadır.....
Şunu yazmaya geliyordum ki mesajını görünce geri sildim;
IMG_1125.jpeg

Sinemaya gidip izlemedim bunları. İvedik de kızlar izlerken rastladım. Ben çok nadir film izlerim zaten.

recep ivedik’in ilk filminde sibel’i her gördüğünde “sibeeeel” demesi ve altta çalan müzik… recep ivedik’e de duygulanmazsın be. ilk 2 filmini sinemada izlemiştik, sonra bıraktık gitti. beklentisiz, sinemalar ucuzken değerlendirmelik, çikolu, mısırlı, kolalı cineboxlardan alıp karakterin saçmalığıyla vakit öldürmelik filmlerdi. diğer filmlerini izlemedim, nasıl onlar daha çok izlenebilir… bi de disney’e yaptığına baktım. o da zaten chp kürsülerinden muğla’ya ışınlanma tadındaydı. müslüm’ün o kadar izlenme sebebi de zaten müslüm fanlarıdır, yoksa film aşırı güzel olduğundan değil. ötekileri izlemedim, silinsin…
listede olmasa da benim için erkek karakter üzerinden dönen komedilerin en iyisi “aykut enişte” olabilir, diğer hepsi kapatılabilir. mis gibi film.

İçlerinde bi tek Müslüm'ü izlemedim. Gerisini izledim. Recep İvedik'i severim ama son filmini pek beğenmemiştim; hani şu Disney Plus'da yayınlanan 7. Filmi

izlediysen de, 'izlemedim' demelisin... hatta bunun yanına, 'bunlara gülen insanlar şöyle, böyle bla bla bla?' ya minvalinde cümleler kurmalısın. buraların raconu budur çünkü. bu tarz filmleri izlememek tercih sebebi iken, filmleri ve izleyenleri yerici (eleştiri demiyorum, dikkat edelim) yorumlar yapmak, forum entelektüelliğinin değişmez ilk 5 kuralı arasındadır.....

İzleyenler cehennemlik,izlemeyenler cennetlik.Nasil iyi fisledim degil mi? : )

Bu ara da Melodram hanimin bahsettigi,Aykut Eniste gercekten cok iyi bir film.

Geri