-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
izlediysen de, 'izlemedim' demelisin... hatta bunun yanına, 'bunlara gülen insanlar şöyle, böyle bla bla bla?' ya minvalinde cümleler kurmalısın. buraların raconu budur çünkü. bu tarz filmleri izlememek tercih sebebi iken, filmleri ve izleyenleri yerici (eleştiri demiyorum, dikkat edelim) yorumlar yapmak, forum entelektüelliğinin değişmez ilk 5 kuralı arasındadır.....Bu ara da bu tur filmleri izleyenlere yonelik bir elestirim yok.Fikir sahibi olmak adina ben de İvedik 1-2'yi izledim.

cumali ceber hangisiydi ya?recep ivedik 1-2 varken 4 ve 5'in en çok izlenen film olması mı :d
gerçi bu ülkede cumali ceber'i yüz binlerin olduğu ülkeden her şey beklenir.
müslüm nasıl olur da 5. olur hayret.
şu listede (bkz: En çok izlenen Türk yapımı 100 film - Vikipedi) nice süper filmler varken (bkz: kabadayı) şunları görünce.......
Ekli dosyayı görüntüle 89292

Şunu yazmaya geliyordum ki mesajını görünce geri sildim;izlediysen de, 'izlemedim' demelisin... hatta bunun yanına, 'bunlara gülen insanlar şöyle, böyle bla bla bla?' ya minvalinde cümleler kurmalısın. buraların raconu budur, çünkü bu tarz filmleri izlememek tercih sebebi iken, filmleri ve izleyenleri yerici (eleştiri demiyorum, dikkat edelim) yorumlar yapmak, forum entelektüelliğinin değişmez ilk 5 kuralı arasındadır.....

izlediysen de, 'izlemedim' demelisin... hatta bunun yanına, 'bunlara gülen insanlar şöyle, böyle bla bla bla?' ya minvalinde cümleler kurmalısın. buraların raconu budur çünkü. bu tarz filmleri izlememek tercih sebebi iken, filmleri ve izleyenleri yerici (eleştiri demiyorum, dikkat edelim) yorumlar yapmak, forum entelektüelliğinin değişmez ilk 5 kuralı arasındadır.....
böyle bir rezillik yok yaa. abi herif bildiğin bok yaa bok. gerçi herif de zeki. izleyen mallar olduğunu bildiği için ekmeğinin peşinde.cumali ceber hangisiydi ya?
edit : e bunun 2 filmi varmış ya..... nasıl kaçırırım... NASIL... dkjshf
Ekli dosyayı görüntüle 89293