Hosgeldiniz , birer molotof alirmiyiz arkadaslar?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hosgeldiniz , birer molotof alirmiyiz arkadaslar?
Nesini beğenmedin karşim? ayrım yok diyorum hepimiz Türk'ken no problem iki saniye de Kürt oluver ma ne olucakHosgeldiniz , birer molotof alirmiyiz arkadaslar?
Istesemde olamam. Boyle yaratmis allah .d o irkta dogmadim , ben memnunmuyum bu bedende sksp kalmaya ama napim kendimimi olduruuuim .dNesini beğenmedin karşim? ayrım yok diyorum hepimiz Türk'ken no problem iki saniye de Kürt oluver ma ne olucak![]()
Sana cevap vermeyi çok isterdim ama "bir lafa bakıyorum laf mı diye birde söyleyene bakıyorum adam mı diye "Ağaç kurdum bana “ ekrad-ı türkmenan” deyiminin açılımını yaparmısın?
Lütfen!
Ağaç kurdum hayırdır uykun geldi galiba
Hadi sen git yat
Sonunda kürdün dediğine geldinIstesemde olamam. Boyle yaratmis allah .d o irkta dogmadim , ben memnunmuyum bu bedende sksp kalmaya ama napim kendimimi olduruuuim .d
O kadar uzun boylu değilbugünkü paylaştığın kürt klasik edebiyatı beni çok etkiledi.
o andan sonra her şey değişti. türk milliyetçisi sıfatıyla hayatımın geri kalanını bir kürt olarak yaşamaya karar verdim.
"Ben sizi incitiyorum ama siz beni sakın ola incitmeyin" diyor..ddSilistre neden sürekli “incinsen de incitme” yazmış… bir de hepsini farklı şekillerde yazmış asfjk
Dağda yaşamıyoruz"Ben sizi incitiyorum ama siz beni sakın ola incitmeyin" diyor..
Eğitimine hayran kaldım şu anDağda yaşamıyoruz
Şehirde yaşıyouz
Az da olsa eğitildim!
“ağaç kurdum”
Ne saçma yorumŞahsım Kürt denen bu topluluğa karşı olmadığını bilakis kendimile eşit haklara sahip olmalarını savunmuşumdur
Anayasamız bunu değiştirilmesi dahi tekli edilemez ilk dört maddede ortaya koymuş
“Din dil ırk mezhep ayırmaksızın tüm vatandaşlarımıza Türk milleti denir” maddesini koydurmuştur